MBO Verpleegkundige
Careyn
Utrecht
3 dagen geleden

Over de vacature

De ouderenzorg is in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Onze collega verpleegkundigen zijn hier de drijvende kracht achter en zorgen er voor dat elke dag opnieuw onze bewoners op nummer 1 staan.

Rosendael

Rosendael is een woonzorgcentrum met veel faciliteiten. Naast dat we trots zijn op ons mooie huis, zijn we vooral trots op de manier waarop we zorgen voor onze bewoners, en trots op elkaar als collega’s! Want ook op Rosendael zijn de veranderingen van de laatste jaren in de zorg merkbaar.

Desalniettemin heerst er een gevoel van saamhorigheid en is er een schouders eronder’ mentaliteit. Samen met elkaar rooien we het en werken we naast elkaar en met elkaar om optimale zorg voor de bewoners te bieden.

Rosendael is een thuis voor onze bewoners en een thuis voor alle collega’s!

Voor deze locatie zijn we per direct op zoek naar een

MBO Verpleegkundige voor 16 tot 32 uur.

Functie eisen

Op locatie Rosendael is de zorgverlener de expert en heeft zij of hij de leiding. Er wordt naar haar of hem geluisterd en de waardering vanuit de organisatie voor alle zorgverleners is dan ook erg groot.

Doordat we kiezen voor een nieuwe manier van zorgen is de rol van de verpleegkundige op de afdeling bij ons anders dan je misschien kent.

Je helpt niet alleen mee in de zorg, maar hebt een overstijgende, motiverende en organiserende rol. Aan jou de taak om als regisseur van de kwaliteitsonderwerpen op de afdeling het overzicht te hebben.

Je durft veranderingen door te voeren, en weet dat dit enkel kan wanneer je jouw collega’s hierover enthousiasmeert en daarmee beweegt.

Jij kan als verpleegkundige echt het verschil maken.

Voor deze functie heb je natuurlijk een afgeronde opleiding MBO Verpleegkunde, of een van de voorgangers van deze opleiding.

Ook ben je bekwaam en ben je beschikbaar voor minimaal 4 uur per week.

Wat wij bieden

We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft.

We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien.

Zo zijn we verkozen door het ROC Midden Nederland als beste leer / werk bedrijf in de zorg.

Kies jouw ontwikkeling. Hier een paar voorbeelden waar collega’s bij ons voor kiezen :

 • Kies welke doelgroep of afdeling het beste bij je past
 • Kies welke taken je in je team wil doen of welke aandachtsgebieden je in de gaten houdt
 • Kies hoeveel uur je wil werken
 • Kies of je wil doorleren voor HBO verpleegkundige, betaald door Careyn
 • Kies of je je wilt specialiseren
 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.225,89 en maximaal €3.002,57 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 7% en vakantiegeld van 8,3% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier