Specialist Huiselijk Geweld
Matchpartner
Regio amstelveen, Nederland
10 dagen geleden

Voor een vacature bij een gemeente in de regio van Amstelveen zijn wij op zoek naar een Specialist Huiselijk Geweld.Je werkt in het vrijwillig kader met gezinnen en bent met name belast met veiligheidszaken.

Je schat de situatie in en stelt een veiligheidsplan op. Je zet hierbij de ouders en het gezin in hun eigen kracht en motiveert ze in het gebruik van eigen netwerk.

Maar je handelt ook adequaat en pakt door als de situatie er naar vraagt en de veiligheid in het gedrang is. Je weet hierbij ook de juiste instanties en protocollen in te zetten.

Voor de vacature van Specialist Huiselijk Geweld zijn wij op zoek naar een ervaren jeugdprofessional die goed kan samenwerken, maar tegelijk ook goed kan pionieren en de functie verder weet te optimaliseren.

Voldoe je aan onderstaande functie-eisen en word je enthousiast van deze vacature? Reageer dan snel.Functie-eisenJe hebt een afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, etc.

 • Je bent in het bezit van een SKJ registratie;Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van Huiselijk Geweld / Kindermishandeling;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het systeemgericht werken in gezinnen;Je hebt ervaring met het opstellen van veiligheidsplannen;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart in de omgeving Ouder-Amstel.Als je interesse hebt in de vacature van Specialist Huiselijk Geweld en hiervoor in aanmerking komt dan ontvang je een contract van Matchpartner voor 24 uur per week voor de duur van de opdracht.

  De gemeente is op zoek naar een langdurige / duurzame oplossing, dus overname door de gemeente behoort tot de mogelijkheden.

  Daarnaast ontvang je een salaris volgens de CAO en inschaling van de opdrachtgever met daarnaast goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tenslotte mag je van Matchpartner betrokkenheid en professionaliteit verwachten. Salaris en vergoedingen worden altijd tijdig overgemaakt, hier hechten wij veel belang aan omdat de werknemer zich hier geen zorgen om dient te maken en zich moet kunnen focussen op zijn of haar opdracht.

  Verder houdt de betreffende consultant contact en word je op de werkvloer bezocht met zo nu en dan een leuke attentie. Maar belangrijker nog, zij fungeren ook als vraagbaak of sparringpartner, zo sta je er niet alleen voor en wordt er met je mee gedacht.

  Jouw carrière en de wensen en behoeften daarin staan voor ons voorop.De vacature van Specialist Huiselijk Geweld is een aanvraag bij een gemeente in de regio Amstelveen.

  Het is een kleinere gemeente die vooruitstrevend te werk gaat en uitdagende plannen heeft voor de toekomst.Er heerst een prettige en open sfeer.

  Samenwerken en kennisoverdracht zijn belangrijk ten einde een beter resultaat te behalen. Over het algemeen is er een open en directe cultuur en zegt men wat men denkt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier