Hr adviseur regio Utrecht
Manpower
Houten, NL
23 uur geleden

Hier ga je werken

Omdatonze opdrachtgever een welbekend begrip is over de gehele wereld,kunnen wij geen hintjes geven over om welk bedrijf het gaat.

Jijzou namelijk meteen weten over wie wij het hebben! In eenpersoonlijk gesprek delen wij graag de naam van de organisatie metjou.

Wel kunnen wij vertellen dat je gaatwerken bij een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector. Deorganisatie is een specialist in het snel en flexibel vervoeren vandiverse goederen over land, zee en in de lucht.

Naast het biedenvan internationale totaaloplossingen, zijn zij ook actief bezig methet verminderen van de CO2-uitstoot.

Eengrote kernwaarde waar dat het bedrijf serieus neemt is diversiteitop de werkvloer. Iedereen is welkom, ongeacht je kennis en kunde,culturele achtergrond of andere verschillen die de maatschappij zomooi maken.

Wederzijds respect, openheid, eerlijkheid en vertrouwenzijn begrippen die een correcte beschrijving geven van de cultuurop de locaties.

Met deze waarden is de opdrachtgever ervanovertuigd dat zij kunnen bijdragen aan maatschappelijk succes.Sluit jij je hier binnenkort ook aan?

Werktijden

In dezefulltime functie werk je 40 uur per week tijden regulierekantoortijden.

Dit ga jedoen

Door jouw achtergrond kun jij metzelfverzekerdheid zeggen dat jij een expert bent op het gebied vanhr. Je hebt namelijk al ruim drie jaar werkervaring opgedaan indeze sector.

Daarnaast ben jij een echte computerfanaat waardoorzelfs de meest complexe informatiesystemen geen geheimen voor joukennen.

Na het zien van jouw CV weet onze opdrachtgever in regioUtrecht het zeker, jij bent de nieuwe hr adviseur die zij zoeken!Voor jouw kennis en kunde krijg jij een brutosalaris tot € 3.

100,-per maand. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, een directcontract bij de opdrachtgever en nog veel meer! Klinkt dit al goed?

Lees dan vlug de vacature door en solliciteer vandaag nog!

Voor een logistiek bedrijf inregio Utrecht zoekt Manpower naar een hradviseur.

Als hr businesspartner van deze organisatie ben jij de sleutel tot een soepellopend hr proces. Je coördineert samen met de leidinggevende allehr wijzigingen en controleert personeelsgegevens op volledigheid.

Als expert in jouw vakgebied weet jij alle CAO- en hr regelingencorrect toe te passen. Samen met de leidinggevenden houd jij het hrproces nauwlettend in de gaten en voor vragen kunnen zij jou altijdaanhaken.

Vragen beantwoord je via de mail, telefonisch of fysiek,omdat je twee keer per week op locatie bent. Knelpunten krijgenonder jouw supervisie geen kans om problemen te worden, jij doetnamelijk regelmatig verbetervoorstellen om de werkprocessen teoptimaliseren.

Dit krijgje

 • Brutosalaris van € 2.700,-tot € 3.100,- per maand
 • Reiskostenvergoedingvolgens de regeling van de opdrachtgever
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan200 online trainingen)
 • Gedeeltelijk vanuithuis werken
 • Standaard 23 vakantie dagen perjaar met de mogelijkheid om uit te breiden met 4,5 dagen of ditextra te laten uitbetalen
 • Verschillendeontwikkelmogelijkheden bij de opdrachtgever
 • Dit neem jemee

 • Minimaal een mbo-4diploma in de richting van hrm
 • Ten minste driejaar werkervaring als hr business partner, hr medewerker, hradviseur of vergelijkbaar
 • Minimaal 40 uur perweek beschikbaar
 • Goede beheersing van deNederlandse taal in zowel woord als geschrift in verband metcommunicatie op de werkvloer
 • Goedecomputervaardigheden om te kunnen werken met complexeinformatiesystemen
 • Bereidheid om te werken opverschillende locaties
 • Daarnaast werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail.Plannen en organiseren doe jij met jouw ogen dicht en je bent eenechte teamspeler.

  Tot slot woon je bij voorkeur in (de buurt van)Utrecht, Nieuwegein, Zeist of Almere. Dit is niet vereist maarscheelt jou wel reistijd!

  Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerkingkomen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit enManpower neemt met twee werkdagen contact met jeop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier