Ondersteuner
Baalderborg Groep
Ommen
1 dag geleden

Ondersteuner

Ondersteuner Esrand / Wilg groep 1 in Ommen

20 uur per week

Wij, 4 mannen in de leeftijd van 20-57 zijn per direct op zoek naar jou.

Wie zijn wij :

Wij zijn 4 mannen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast hebben we wel het een en ander meegemaakt wat ons leven tekent.

Daardoor vinden we het lastig om mensen te vertrouwen, toch willen we graag werken aan een optimale relatie. We zoeken begeleiders die naast ons staan en samen met ons kleur willen geven aan ons leven, zodat we binnen de maatschappelijke kaders ons eigen leven kunnen leiden.

We wonen binnen de Esrand begeleid zelfstandig en hebben alle 4 ons eigen appartement. Onze hulpvragen zijn heel divers en worden samen met begeleiders geformuleerd.

Hulpvragen zijn onder andere : Ondersteuning in sociale interacties, hoe onderhoud ik mijn appartement, ondersteunen, aangaan en onderhouden van het contact met ons netwerk (Samen zorgen dat), financiën, omgaan met spanning en stress.

We kunnen heel veel zelf, maar hebben wel ondersteuning en begeleiding nodig, de één wat meer dan de ander.

Wij worden vanuit ons appartement ondersteund, maar we krijgen ook ondersteuning bij activiteiten die buiten de woning plaatsvinden.

Wat ga je doen als je bij ons komt werken?

Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse begeleiding van onze cliënten. We begeleiden onze cliënten op hun eigen hulpvragen.

Daarnaast draag je zorg voor een zorgvuldige verslaglegging en ondersteun je de Persoonlijk Ondersteuner in verschillende taken.

Verder ben je verantwoordelijk voor maandverslagen, teamtaken en heb je een actieve houding m.b.t. tot het multidisciplinaire teamoverleg.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde en relevante opleiding niveau 3. Je hebt een duidelijke zorgvisie op cliënten met een licht verstandelijke beperking en moet kunnen schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen.

Je hebt een doortastende persoonlijkheid en bent in staat cliënten een duidelijke structuur te bieden. Je bent stressbestendig, flexibel, hebt incasseringsvermogen, een positief kritische blik, staat stevig in je schoenen en hebt het vermogen tot zelfreflectie.

Ook sta je open voor contact met en het bevorderen van het netwerk van de cliënt.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben wij je te bieden?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.

853,-op basis van 36 uur.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier