Verzorgende IG, afdeling ouderen met een lichamelijke zorgvraag
Stichting De Waalboog
Nijmegen, NL
6 dagen geleden

Afdeling Nectar heeft maar zelden een vacature en dat is niet voor niets : iedereen wil er graag werken. Maar nu komt er dan toch een plekje vrij, voor een verzorgende IG.

Liefst voor minimaal 28 uur per week, maar minder mag ook. Want als Nectar en jij dé match hebben, dan gaan we ervoor!

De afdeling

Afdeling Nectar zit op twee verdiepingen van locatie De Honinghoeve. In totaal zijn er 18 appartementen, waarvan er één wordt bewoond door een echtpaar.

De bewoners hebben vooral te maken met somatische klachten; een klein deel van hen vraagt ook wat gedragsbegeleiding.

De appartementen zijn ruim : iedere bewoner heeft een eigen huiskamer, slaapkamer en badkamer. Op beide etages van de afdeling is bovendien een gezamenlijke huiskamer.

De bewoners komen daar graag bij elkaar om samen te eten, voor gezelligheid en voor leuke activiteiten. Maar net zo makkelijk gaan ze daarvoor naar de brasserie, dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van De Honinghoeve.

Het team

Het team van Nectar bestaat uit enthousiaste zorgprofessionals in alle leeftijden. Het zijn aanpakkers, die met pit de touwtjes in handen nemen.

Maar ze kunnen het ook prima met elkaar vinden, zijn open en eerlijk, en weten hoe belangrijk het is om echt naar elkaar te luisteren.

Samen gaan ze voor het welzijn van de bewoners; jij biedt er dus ook meer dan zorg alleen. Neem dus vooral je gezelligheid mee naar het werk.

En laat ook je creativiteit niet thuis : maak sfeer door een muziekje op te zetten of door een leuke huiskameractiviteit te bedenken.

We waarschuwen je vast : leerlingen voelen zich zó goed begeleid op Nectar dat ze er eigenlijk niet meer wegwillen. Het team houdt die eer graag hoog, dus die uitdaging ligt voor jou ook alvast klaar!

Wat vragen we van je?

Je moet een diploma Verzorgende IG op zak hebben, maar dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg.

We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings)vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.
 • Wat bieden we jou?

  Afdeling Nectar zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 28 uur per week (een kleiner of groter dienstverband is bespreekbaar).

  Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

  Over De Waalboog

  Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam.

  In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

  Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

  Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio.

  Maar groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn.

  Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier