Oproepchauffeur volle vrachten (DC - DC) Asten
Logistic Force Eindhoven
Asten, NL
1 dag geleden

Oproepchauffeur volle vrachten (DC - DC)

Locatie : Asten / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Oproepkracht

Voor onze opdrachtgever in de regio Asten-Someren zoeken wij oproepchauffeurs voor het transporteren van volle trailers.

Dit bedrijf is in Europa een grote speler op de markt van vers producten, welke zij leveren aan toonaangevende Europese food partners.

Met 18 vestigingen in vijf landen en een personeelsbestand van ruim 5.000 medewerkers lopen ze internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten.

Het motto van deze opdrachtgever is dat de medewerkers het bedrijf maken. Je wordt elke dag uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Ze nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid. Zo creëren ze een plezierige en veilige werkplek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier