Monteur
FrieslandCampina
Leerdam, Netherlands
4 dagen geleden

Short description

FrieslandCampina Leerdam is onze verpakkingslocatie van hele kazen en gesneden stukken kazen. Met de grote vraag naar kaas zijn we op zoek naar (storing) monteur die samen met het team zorgt draagt voor de technische betrouwbaarheid van onze locatie.

Wil jij naast het werk als monteur binnen jouw vakgebied ook aan de slag in projecten en werken aan verbeterprocessen? Werk jij graag binnen een team dat hecht, open en eerlijk is.

Een team dat in drie ploegen zorgt dat de locatie zo optimaal mogelijk verloopt? Reageer dan nu op deze vacature, wij gaan graag met jou in gesprek.

Job description

Deze locatie staat niet stil op het gebied van machines. Afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd geeft Adil aan. Vijf jaar geleden kwam hij voor het eerst binnen op de locatie en werden de kazen nog met de hand op de band gelegd.

Inmiddels is het magazijn volledig geautomatiseerd. Adil is één van de 15 monteurs op deze locatie, begonnen als storingsmonteur en inmiddels werkzaam binnen onderhoud.

Bij de start was hij werkzaam via een detacheringsconstructie, waarna hij al snel besloot om in dienst te komen bij FrieslandCampina.

Onder andere vanwege het team waar hij onderdeel van wil zijn. Een open en direct team waar men bereidt is om elkaar te helpen.

Elektrisch was hij helemaal geschoold, mechanisch heeft hij volledig on the job geleerd in Leerdam. Uiteraard is het doel van de Technische Dienst om zo min mogelijk storingen te krijgen binnen de productie, maar wat Adil zo aanspreekt aan de functie binnen FrieslandCampina is dat je ook wordt ingezet op projecten :

 • Deelname binnen het WCOM project waardoor hij 13 weken uit zijn huidige werk was. Doel van dit project was om in 13 weken een productie lijn naar een hoger niveau te tillen in een multidisciplinair team door te focussen op storing reductie en optimalisatie van de machines;
 • Deelname binnen het project waarbij een productielijn van locatie Wolvega naar Leerdam moest. Hier komt veel bij kijken, denk aan het vervoer dat geregeld moet worden om lijn van de ene locatie naar de andere locatie te krijgen.
 • Maar ook de voorbereidingen op de nieuwe locatie om de lijn te plaatsen en installeren. En uiteraard moet dit allemaal goed gedocumenteerd worden;
 • Deelname aan het opnieuw installeren van machines : op de verpakkingsafdeling was er een probleem met de machine voor de dozen dat continu naar voren kwam en voor veel problemen zorgde.
 • Samen met de buitenfirma heeft hij deze machine volledig opnieuw afgesteld, een basis programma geïnstalleerd en vervolgens dit allemaal gedocumenteerd.

  Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het gebied palletising, voor dit gebied en alle machines hierbinnen is hij vanuit de TD het aanspreekpunt.

  Binnen zijn gebied mag hij het werk indelen op zijn manier. Dit spreekt hem ook zo aan om te werken bij FrieslandCampina, de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt, de manier van werken op het gebied van veiligheid en schoon werken en mogelijkheden om je te ontwikkelen.

  Binnen de locatie Leerdam vind je een gevarieerd machinepark. De oudste machine komt uit 1990 en voor de nieuwste machines is recent in geïnvesteerd.

  Door die diversiteit wordt er van je verwacht dat jij je ook ontwikkelt om zo allround mogelijk aan de slag te gaan zodat je ingezet kan worden bij een robot, maar ook voor leidingwerk.

  Er worden veel diverse cursussen aangeboden, zowel intern al extern. De Technische Dienst bestaat uit 21 medewerkers, waarvan 15 monteurs.

  Een divers team van zowel starters als ervaren monteurs. Sinds kort wordt er op deze locatie gebruik gemaakt van SAP. Verder vind je er technieken als dieptrek en ultrasoon snijtechnieken.

  Door de vele robots binnen de fabrieken is het ook mogelijk om door te groeien en je te ontwikkelen op het gebied van programmeren.

  Waarom wil je dit niet mislopen?

  Omdat :

 • Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf, op een locatie die sterk in ontwikkeling is;
 • Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten techniek;
 • Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk zijn voor het functioneren van deze fabriek;
 • Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • De functie van allround monteur is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional!
 • Voor deze rol beschik je over :

 • Afgeronde MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde plus Elektrotechniek of Mechatronica;
 • VOL-VCA certificaat of je staat er voor open om deze te behalen;
 • Certificaat Bevoegd persoon Laagspanning;
 • Basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
 • Bereidheid om in drieploegendienst te werken en consignatie diensten te draaien;
 • Je herkent je in de volgende competenties : samenwerken, communicatief vaardig, stressbestendig, resultaatgericht en analytische / probleem oplossend verrmogen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Naast een marktconform salaris vindt FrieslandCampina het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

  Dit komt zowel ons als bedrijf als jouw carrière ten goede. Daarom stellen we gezamenlijk ieder jaar doelen en voor de langere termijn stellen we een persoonlijk ontwikkelplan met je op.

  Op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier