Waarnemend Algemeen Fysiotherapeut
FysioHolland
Amsterdam Noord
4 dagen geleden

Gezocht :

Ondernemende en innovatieve algemeen fysiotherapeut

Werk jij als fysiotherapeut graag met cliënten met fysieke en mentale klachten en lijkt het je een leuke uitdaging om tijdelijk waar te nemen op onze locatie in Amsterdam Noord?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bevalt het waarnemen dan is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten?

 • Bij ons zijn er korte lijnen met de verwijzers en mogelijkheden om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring;
 • Een lerende organisatie, waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat. Zo hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld.
 • Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt. Wil je je specialiseren? Doen! Ook dat stimuleren we graag!

 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren.
 • Wij geloven dat je samen verder komt;
 • We zijn voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een afsprakenapp met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken);
 • Werken in Amsterdam Noord

  Wil jij werken in een multiculturele, bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dat bieden wij je met deze vacature in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord! Onze praktijk in Amsterdam-Noord Vogelbuurt beschikt over 2 ruime behandelkamers en een kleine oefenzaal.

  Ons team bestaat uit algemeen fysiotherapeuten en collega's met diverse specialisaties zoals arbeidsfysiotherapie, manuele therapie, orthopedisch en geriatrische fysiotherapie.

  Gezelligheid en eenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook open communicatie vinden we belangrijk. Met vragen kunnen we altijd bij elkaar aankloppen.

  Wil jij ook graag samenwerken in een team met jonge en deskundige collega’s, waarmee jij het beste resultaat gaat leveren?

  Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland

  Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

 • Je hebt de opleiding fysiotherapie afgerond of zit in de laatste fase van je studie.
 • Je bent cliëntgericht en hebt oog voor de mens achter de klacht.
 • Zelfstandig werken vind je leuk, maar in een team nog leuker.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • Startende fysiotherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.
 • Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.

  a. door ervaren fysiotherapeuten en starters in een sterk team samen te brengen.

  Werken bij FysioHolland

  Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging.

  Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

  Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

  Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam Noord? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop.

  Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar . Toch nog een vraag? Bel dan met Myrthe Perquin op 06-42 090908.

  Reageren kan nog tot 26 augustus.

  Let op : Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

  NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus / detacheerders / W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

  Vind ons aan de Valkenweg 20-22 in Amsterdam Noord.

  verder komt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier