Bijbaan Distributiecentrum Breda
jumbo
Bijbaan Distributiecentrum Breda
6 uur geleden

Die vakantie, die verdien je (zelf)!

Leuk, uitdagend werk én goed geld verdienen om je vakanties of je studie te betalen. Op een plek waar collegas vrienden worden.

Bij ons Distributie centrum in Breda kan het!

Jij zorgt graag voor een goed lopende distributielijn. Je verzet graag veel werk. En je denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou. En wie weet is deze bijbaan het begin van een mooie carrière bij Jumbo.

Als hulpkracht binnen de Logistiek doe je werk dat varieert van licht tot zwaar. Ook de temperatuur van de werkomgeving verschilt per afdeling.

Je wordt ingezet op de afdeling die het beste bij jou past. Bij Jumbo ben je onderdeel van een ambitieus en ondernemend familiebedrijf dat de klant altijd centraal stelt.

Perfecte plek voor een super bijbaan.

Dit zoeken wij in onze hulpkrachten Logistiek :

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. En dus werk je nauwkeurig, want de klant ziet het resultaat van jouw werk.

Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen.

Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder

 • ben je 18 jaar of ouder;
 • woon je (liefst) binnen 20 kilometer vanaf Breda;
 • beheers je bij voorkeur de Nederlandse taal en zo niet, dan beheers je Duits of Engels.

  ben je voor minimaal 3 tot 15 uur per week flexibel inzetbaar.

  ben je in ieder geval inzetbaar op zaterdagen en / of in de avonduren.

  ben je minimaal 3 maanden beschikbaar.

  Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel?

  Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

  En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten :

  Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld en vakantiedagen in de vorm van een toeslag.

  En je krijgt extra’s, zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van.

  En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten.

  En die zomaar je vrienden kunnen worden.

  De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.

  000 collegas Jumbo elke dag beter helpen maken.

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier