Werkvoorbereider elektrotechniek projecten Apeldoorn
Heijmans
Apeldoorn
1 dag geleden

Geplaatst 22 september 2020 Carrièreniveau Professional Functiegroep(en) BIM, Werkvoorbereiding & Calculatie Uren 40 uur Regio Gelderland Locatie Apeldoorn

Dit ga je doen

Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers : jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen.

Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt, plant werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is.

Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van desbetreffend project

Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Apeldoorn, maar je zult ook regelmatig op de bouwlocatie voor overleg met het bouwteam zijn.

Hier houd je de lijnen met de hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

Met wat voor type projecten kom je in aanraking? Denk aan de nieuwbouw van een sportcomplex met drie hallen en een zwembad dat voldoet aan alle BENG-eisen.

Of alle complexe installaties voor de renovatie en verbouwing van een gevangenis of muziektheater. En wat dacht je van Universiteit Twente of de Wageningen Universiteit?

Voor dit soort projecten werk jij samen met je team grote én duurzame elektrotechnische installaties uit. Denk aan verdeelkasten, verlichting, PV-panelen en kabel- en leidingtracés, maar ook aan gecombineerde elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Een prettige multidisciplinaire samenwerking is daarom ontzettend belangrijk. Niet alleen om binnen het budget te blijven, maar ook om samen tot duurzame oplossingen te komen.

Soms is de bouwtijd kort. Dat vraagt om een doordachte planning. Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid : jij zorgt dat jouw planning altijd klopt.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een vast contract.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal.
 • Dit ben jij

 • Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen;
 • over meerdere projecten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt.

  Samen met je bouw- en installatiecollega’s werk je samen naar een gezamenlijk resultaat. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie.
 • Een VCA- basis diploma en rijbewijs B.
 • De bereidheid om de benodigde vakkennis up-to-date te houden. Dit heb je nog om de functie nu en in de toekomst goed uit te kunnen voeren.
 • Jouw team

  Bij Heijmans Apeldoorn werken ongeveer 150 medewerkers. Jij gaat aan de slag voor het team Projecten. Hier pak je samen met zo’n vijftien collega’s projecten op tot ongeveer € 5 miljoen.

  Dit zijn projecten die vaak een jaar of langer lopen. Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider, calculator, uitvoering en je collega-werkvoorbereiders.

  Ook van de disciplines bouwkunde of werktuigbouwkunde. Onderling heerst een prettige, open werksfeer. Iedereen is gelijk.

  Wil je doorgroeien? Dan krijg je bij Heijmans Apeldoorn én de andere vestigingen in het land volop kansen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier