Projectvoorbereider
Koenen Bouw
Groningen, NL
6 dagen geleden

Dit wordt jouw job

Je vormt in het projectteam de verbindende schakel tussen de fases projectontwikkeling en projectrealisatie . Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een optimaal gecoördineerde projectvoorbereiding, zodat - na de afronding van het ontwerp en het contract - de realisatie kan starten met de zekerheid dat er aan alles is gedacht!

Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol binnen het (project)team en stemt dit af met de projectmanager van het project.

Ieder bouwproject is uniek, maar je kunt vertrouwen op een goede basis en je hebt een team collega’s waar je op terug kunt vallen.

Samen bouwen we aan projecten waar we trots op zijn!

Je werkt veel samen met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt alle verschillende stakeholders met elkaar en je organiseert het proces in de projectvoorbereidingsfase vanuit je eigen rol zo optimaal mogelijk.

Je bent de kartrekker in het proces en hebt alle belanghebbenden goed in beeld, je informeert, communiceert en rapporteert zowel in- als extern correct rondom het project.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een vlotte, betrokken en bevlogen persoonlijkheid die graag werkt in een dynamische omgeving. Je legt snel verbanden, kunt snel schakelen en behoudt het overzicht over de verschillende disciplines.

Je hebt een proactieve instelling, werkt zelfstandig en neemt graag het initiatief. Tevens ben jij je bewust van de omgeving waarbinnen je werkt.

Je geeft mensen graag het gevoel dat zaken bij jou in goede handen zijn. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt goed structuur aanbrengen.

Verder

 • Minimaal drie jaar ervaring als projectvoorbereider of technisch ontwikkelaar;
 • HBO werk- en denkniveau richting techniek / bouwkunde;
 • Gedegen automatiseringskennis : Revit (pré) of andere 3D-software, Solibri, Autocad, Powerproject en MS-Office;
 • Jij hebt een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
 • Kennis van bouw- en aanverwante regelgeving;
 • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Een no-nonsenscultuur een stel collega’s die samen gaan voor uitblinkende resultaten en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.

  Een tof team waarin ondernemerschap en creativiteit enorm worden gewaardeerd.

  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie en een goede pensioenregeling.

  Een goed gevoel bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.

  Vrijheid om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling bij onze eigen VolkerWessels Academy of daarbuiten.

  Ons bedrijf is door werknemers gekozen als beste werkgever 2019-2020 .

  Onze zaak Koenen Bouw, maar ook Rottinghuis en Reitsma Bouw

  Onze zaak, onze bedrijven

  Koenen Bouw is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in het noorden en oosten van Nederland. Het is een werkmaatschappij van VolkerWessels.

  Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 16.000 medewerkers die bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

  Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. Een netwerk dat uitgebreide expertise in alle bouwdisciplines bundelt en samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt.

  Én dat de zekerheid biedt van een solide financiële positie.

  Onze zaak, onze bedrijven. Wij zijn Koenen Bouw in Emmen, maar ook Rottinghuis in Groningen en Reitsma Bouw in Friesland.

  Drie ontwikkelende bouwers met ieder een eigen identiteit en klantenkring. Drie teams die lokaal ondernemen prettig vinden, loyaal zijn aan hun club en met elkaar samenwerken daar waar er van één en één méér is te maken dan drie.

  Wij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Dat doen we voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners.

  Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

  VolkerWessels Noord

  VolkerWessels Bouw- en Vastgoedontwikkeling Noord (kortweg VolkerWessels Noord) is de samenwerkingsorganisatie van onze drie bedrijven.

  We hebben een centrale backoffice voor administratie, PR, commercie, HR en meer, waardoor lijnen kort zijn en we profiteren van kennis en ervaring uit alle hoeken van de organisatie.

  Organisatorische professionaliteit, terwijl onze bedrijven hun eigen identiteit en lokale betrokkenheid waarborgen.

  Koninklijke VolkerWessels

  We zijn drie werkmaatschappijen van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 12.

  000 medewerkers in Nederland die bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk.

  VolkerWessels laat haar bedrijven vrij in het ondernemen, maar biedt ze wel de mogelijkheid om concernbreed kennis en ervaring met elkaar te delen.

  Kom je bij ons werken?

  Is jouw interesse gewekt of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Martin Wiersma (mwiersma volkerwessels.

  com) of met Margreeth van Biezen, HR-adviseur (mvbiezen volkerwessels.com). Ze zijn telefonisch te bereiken via ons algemene telefoonnummer 0591 - 62 35 00.

  Ben je enthousiast en kijk je uit naar een kennismaking? Stuur dan je cv en motivatie naar ons toe. Je kunt deze mailen naar vacature-noord volkerwessels.

  com, onder vermelding van "vacature projectvoorbereider .

  Ons privacybeleid

  Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

  Voor meer informatie verwijzen wij naar onzeprivacyverklaring-sollicitanten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier