Storingsmonteur 5 ploegen
Synsel Techniek
Enschede, Overijssel, Nederlands
2 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio Enschede Dit bedrijf is een bekende speler in de procesindustrie. Met een gigantische productiefaciliteit met meerdere fabrieken wordt er een diversiteit aan producten van hoge kwaliteit geleverd aan klanten in verschillende landen.
 • In dit productieproces is er door de jaren heen ontzettend veel veranderd. De veranderingen hebben betrekking gehad op duurzaamheid, efficiency en automatisering.

  Dit zijn onder andere aspecten waar deze organisatie zich ruimschoots op heeft ontwikkeld. Voor de locatie in Enschede zijn ze op zoek naar een Storingsmonteur.

  Je gaat aan de slag in een 5 ploegendienst met een goed salaris tot €4.220,- Ontwikkeling vindt niet alleen plaats op het gebied van de bedrijfsvoering, maar zeker ook op het gebied van ontplooiing van de medewerkers.

  Er wordt veel geïnvesteerd in scholing en er zijn complete trajecten beschikbaar op het gebied van doorgroeimogelijkheden.

  Dit bedrijf staat bekend als een van de topwerkgevers uit de regio en er is voldoende (technische) uitdaging op alle niveaus! Past deze werkgever precies bij jouw wensen als Storingsmonteur?

  Laat dan nu je cv achter!*Functie-inhoud : je bent als Storingsmonteur technisch verantwoordelijk over uiteenlopende productiemiddelen en installaties* het oplossingen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud* het uitvoeren van opdrachten gericht op vernieuwing en aanpassingen, ter optimalisatie van het machinepark* het adviseren over aanpassingen, uitbreidingen en vervangingen* je bent samen met je collega's verantwoordelijk om het proces zo optimaal mogelijk te laten draaien* het begeleiden en toezien op de uitvoering van werkzaamheden door externen behoort ook tot de taken van een Storingsmonteur *Functie-eisen : je beschikt over een afgeronde MTS opleiding richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of aanverwant* eventuele aanverwante cursussen zoals NEN 3140 en VCA zijn een pré* je hebt als Storingsmonteur aanleg voor zowel Elektrotechniek als Mechanica* je hebt als Storingsmonteur een flexibele een doortastende instelling en kan werken in teamverband*Wij bieden : *Bij dit bedrijf krijg jij de kans om hét verschil te maken in de ontwikkeling van jezelf én die van het bedrijf.

  Verder krijg jij als Storingsmonteur ook nog : * een salaris van € 3.110 tot € 4.220,- per maand inclusief ploegentoeslag van 30%* 25 vakantiedagen * vakantietoeslag 8%* goede opleidingsmogelijkheden* de kans om op korte termijn door te groeien binnen het bedrijf*Salarisomschrijving*€3.110 - 4.220

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier