Startende constructeur waterbouw
bouwhuysch
Dordrecht, NL
4 dagen geleden

Als startende constructeur waterbouw bij een ben je mede verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en (laten) tekenen van werken in de waterbouw.

Je onderhoudt contact met je collega constructeurs en ontwerpcoördinatoren.

Tijdens de tenderfase en uitvoeringsfase werk je mee aan de advies richting de afdeling calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering.

Als constructeur binnen de waterbouw, controleer je regelmatig jouw collega constructeurs en tekenaars. Zo ook als startende constrcuteur waterbouw.

Van elkaars plannen en advisering kun je immers veel leren /

Je werkt nauw samen met jouw collega's. Zij begeleiden jou in het constructieve vak en leiden jou op tot allround constructeur in de waterbouw.

Ben jij op zoek naar een interessante werkplek met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als startende constructeur waterbouw?

Zoek je een omgeving waar ruimte is om te leren en groeien? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Laat van je horen en wij komen graag met je in contact om te sparren over jouw mogelijkheden.

Jouw skills

 • Je ben afgestudeerd op hbo of wo niveau richting civiele techniek;
 • Een sterke pre is een minor in constructie;
 • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk;
 • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Cijfers zijn jouw ding en je kunt goed prioriteiten stellen.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Constructieve waterbouw is waar dit ambitieuze en gezonde familiebedrijf in gespecialiseerd is. Met steeds nieuwe innovatieve oplossingen hebben zij naam gemaakt in de branche.

  Met de circa 50 medewerkers die deskundig en betrokken zijn, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van constructie-, grond-, funderings-, bagger-, kust- en oeverwerken.

  De projecten die zij uitvoeren zijn vaak van een schaal of aard dat ze geheel eigen eisen stellen aan uitvoeringsmethoden, logistiek en fasering of aan de inrichting van de bouwplaatsen.

  Het leuke aan deze bijzonder waterbouwkundige werken is dat het jou als werkvoorbereider waterbouw de nodige uitdagingen oplevert.

  De organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer en platte organisatiestructuur. Je komt terecht in een professioneel en gezellig team.

  Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en groei, waartoe alle ruimte wordt gegeven. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief worden gewaardeerd en gestimuleerd.

  Momenteel zijn zij op zoek naar een startende constructeur waterbouw die tegen de aannemersdynamiek kan en niet bang is zijn handen vuil te maken wanneer dat nodig is.

  Standplaats voor deze functie is omgeving Dordrecht.

  Benefits - Startende constructeur waterbouw

  Tijden veranderen. Flexibiliteit in werktijden, plaats- en tijdonafhankelijk werken en online meetings met collega’s, dit zijn allemaal onderwerpen die nú belangrijk zijn om over na te denken.

  Bij bouwhuysch denken wij hier graag over mee en zorgen we ervoor dat dit goed afgestemd wordt met onze opdrachtgevers maar juist ook met jou.

  Naast natuurlijk een mooi salaris tussen de €2.700,- en €3.500,- per maand en goede arbeidsvoorwaarden, willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de slag kan als startende constructeur waterbouw.

  Denk aan : het creëren van een goede werkplek, een sportabonnement, onkostenvergoeding, het volgen van online trainingen en hetgeen jij nog meer nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Wat we ook belangrijk vinden is de focus op jouw ontwikkeling. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van een vast contract, maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als startende constructeur waterbouw? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club collega's om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier