Contractbeheerder
Voort
Leiden
7 uur geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij als werkvoorbereider / contractbeheerder op zoek naar een baan waarbij werk en privé in balans is en je zelf je werkweek van 36 uur indeelt?

En zoek jij een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie alle facetten van jouw vakgebied zich bevinden? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Dit ziekenhuis is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en rond de 8.000 medewerkers.

Het is hier van levensbelang dat werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en de technische automatisering uitstekend functioneren.

Hier ben jij als werkvoorbereider / contractbeheerder (mede)verantwoordelijk voor. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze complexe installaties, bijvoorbeeld op het gebied van luchtbehandeling, elektrische distributiesystemen en de technische automatisering, op orde zijn.

Dit betekent dat jij je als werkvoorbereider richt op het voorbereiden en aanbesteden van projecten en verantwoordelijk bent voor asset-

en contractbeheer. Jouw taak is het inhoudelijk voorbereiden en evalueren van (periodieke) onderhoudswerken en -contracten.

Je zoekt geschikte leveranciers en firma’s, besteedt aan en toetst de offertes. Ook geef je advies over de te volgen aanbestedingsstrategie en het verlengen van contracten.

In overleg met de projectleider pas je het periodiek onderhoud aan en incidenteel begeleid je werkzaamheden die door derden worden uitgevoerd.

Kortom, het is een uitdagende en afwisselende baan, waarin je werkt aan projecten en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een werkvoorbereider / contractbeheerder die beschikt over relevante hbo-werk- en / of denkniveau en vakinhoudelijke kennis van techniek heeft.

Het is een voordeel als je ook ervaring hebt met het (Europees) aanbesteden van werkzaamheden. Eigenschappen en vaardigheden die binnen deze functie belangrijk zijn is dat je van aanpakken weet, graag samenwerkt en duidelijk communiceert.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  Als werkvoorbereider / contractbeheerder kom je te werken bij het onderdeel Bedrijfsbureau van de afdeling Infra, onderdeel van het Facilitair Bedrijf.

  De afdeling Bedrijfsbureau ondersteunt de andere Infra-afdelingen bij het vernieuwen en onderhouden van de technisch infrastructurele voorzieningen binnen het ziekenhuis.

  Deze ondersteuning bestaat uit de financiële administratie, gegevensbeheer, het voorbereiden van onderhoudscontracten en modificatieprojecten.

  Naast het Bedrijfsbureau bestaat de afdeling Infra uit de onderdelen Nieuwe werken, Gebouw & Installatiebeheer, Storingsdienst en Ruimtebeheer.

  In totaal werken er twaalf collega’s op onze afdeling : een afdelingshoofd, zes werkvoorbereiders , twee facilitair adviseurs, twee administratief medewerkers en een gegevensbeheerder.

  Als werkvoorbereider / contractbeheerder werk je nauw samen met de afdeling Gebouw & Installatiebeheer. Ons team is loyaal, professioneel, en betrokken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier