NET Developer gezocht – alle niveaus welkom!
CareerValue B.V.
Hengelo, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : Als .NET Developer (Core) kom jij hier dagelijks voor technische uitdagingen te staan. Uiteraard deins je daar niet voor terug.

Je komt in een hecht team en jij gaat je focussen op nieuwbouw van (mobiele) applicaties, websites en interfaces, maar ook op het verder uitbouwen en onderhouden van bestaande applicaties, websites en interfaces.

Jij bent Fullstack inzetbaar en kunt, met altijd de eindklant in je achterhoofd en in nauwe samenwerking met je teamgenoten, altijd een passende oplossing bieden voor de gestelde vraagstukken.

Voorbeelden van recente projecten en dus projecten waar jij aan zou kunnen komen te werken, zijn bijvoorbeeld een groot, online gamingplatform, maar ook een vergelijkingswebsite voor één van de grootste telecomproviders van ons land.

Uiteraard schrijf jij gestructureerde en goed leesbare code. Dit doe je met jouw favoriete / de nieuwste technieken : .NET Core, C#, ASP.

NET, MVC, Xamarin, SQL Server, Azure. Beheers je (één van) deze technieken nog niet? Geen probleem! Je gaat het hier leren, uiteraard in de baas zijn tijd en op de baas zijn kosten.

Gevraagd Profiel : Je hebt recent je HBO (in een relevante richting) afgerond, of je hebt al enkele jaren werkervaring als .

 • NET Developer; Je bent gemotiveerd en wil jezelf verder ontwikkelen in .NET land; Je bent technisch sterk en kunt jezelf verplaatsen in de technische wensen van klanten;
 • Je vindt een dynamische omgeving waarbij je aan verschillende projecten (maar wel in-house) werkt leuk; Je hebt ervaring met minimaal drie van de volgende technieken : .

  NET Core, C#. ASP.NET, MVC, Xamarin, SQL Server, Azure; Ervaring met Angular en Javascript is een pré; Je bent niet allergisch voor de kantoorhond.

 • Arbeidsvoorwaarden : Een stevig salaris : € 2.500 voor een HBO schoolverlater, € 3.000 € 4.000 voor een Medior en € 4.000+ voor een Senior;
 • Goede pensioenregeling; Laptop van de zaak; Goede doorgroeimogelijkheden; Een hele toffe functie in een hecht team; Nog meer! Wil je nog aanvullende informatie, of direct solliciteren?

  Neem dan contact op met Bob van der Zwan via 0618988144 of bob careervalue.nl! Dienstverband : Vast Salaris : Afhankelijk van ervaring Functie met : Vaste werklocatie, werken in een vast team, niet te ver reizen, vaste werkplek, vaste standplaats Specialisatie : Web Developer Gerelateerd : Webdeveloper .

  NET, Webapplicatie ontwikkelaar, ASP.NET developer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier