Elektro monteur
Randstad
Deventer, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Technische duizendpoot gezocht die de boeren helpt blijven bestaan!

Wij zijn op zoek naar een elektrotechnisch monteur voor For Farmers in Lochem. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en verduurzaming? Lees dan snel verder.

Deze functie bied doorgroeimogelijkheden voor een technische duizendpoot die er samen met zijn team voor zorgt dat onze productie van veevoeders op rolletjes loopt.

Het is belangrijk dat jij onder andere PLC gestuurde (stoom)installaties en hydrauliek op je duimpje kent.

Wat ga je doen?

Als elektrotchnisch monteur, maak je deel uit van de Tecnische Dienst. Samen met je collega's zorg je ervoor de de voerproductie op rolletjes loopt.

Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoudswerkzaamheden, storingen verhelpen, en installeren (of begeleiden ervan) van nieuwe apparatuur.

Je begint in deze functie naast een ervaren collega, om je wegwijs te maken in de organisatie, en de verschillende machines.

In de toekomst bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een coördinerende rol. Je voert de taken uit in dagdienst, maar draait in toerbeurt ook consignatiedienst.

Ook heb je een rol als bedrijfshulpverlener. Bij deze klant staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel.

Waar ga je werken?

Je standplaats is Lochem, een moderne productielocatie waar uitsluitend varkensvoer wordt geproduceerd. In totaal werken hier zo’n 25 collega’s in productie en technische dienst.

Een team met een mix van ervaren collega’s en junioren, waarmee je intensief samenwerkt in een gemoedelijke sfeer. ForFarmers heeft 10 productielocaties verspreid door Nederland.

Enkele locaties produceren pluimveevoer, andere rundveevoer of varkensvoer.

Taken die horen bij deze functie :

 • Je verricht onderhoudswerkzaamheden en verhelpt storingen aan elektrische installaties, apparatuur en (transport)systemen, zodat opdrachten tijdig en volgens de vereiste specificaties worden uitgevoerd.
 • Je onderhoudt het contact met leveranciers en contractpartijen die onze locatie bezoeken.
 • Je coacht studenten die stage lopen bij de Technische Dienst.
 • Je houdt je kennis van innovatieve productietechnieken goed bij en weet welke technieken voor ForFarmers interessant zijn om een voorsprong op technisch gebied te houden.
 • Wat vragen wij van jou :

 • Afgeronde MBO 4 opleiding elektrotechniek.
 • Coördinerende vaardigheden binnen een technische dienst.
 • Enkele jaren relevante werkervaring.
 • Kennis van en ervaring met elektrotechnische energietechnieken, Siemens PLC-technieken, Scada en MES-laag.
 • Basiskennis van Word en Excel.
 • Wie ben jij?

  In deze zeer afwisselende functie zoeken wij een goede organisator, proactief, met oog voor veiligheid en kwaliteit. Voor nog meer afwisseling dien je ook bereid te zijn om jouw technische vakkennis ook te delen op onze 10 andere productielocaties in Nederland.

  Heb jij interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Of voor de snelle klap reageer jij meteen online, en dan neem ik binnen een dag contact met je op!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier