Ethical hacker
Sogeti
Groningen, NL
6 dagen geleden

Ervaring : Medior (2-5 jr)Expertise : CybersecurityLocation : Groningen

Sogeti is een ambitieuze organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Kom je bij ons werken?

Dan kun je rekenen op honderden collega’s die klaarstaan om klanten te helpen, en ook hun collega’s graag een helpende hand bieden om tot een topresultaat te komen.

Sogetisten gaan niet alleen voor goede resultaten, maar ook voor lol tijdens het werk. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer.

Sogeti is een fijne werkgever en dé plek om jouw kwaliteiten door te ontwikkelen. Als Ethical Hacker bij Sogeti maak je deel uit van de hechte Security Community van Sogeti.

Met (Cyber)borrels, kennisdelingssessies en een hoop gezelligheid staan alle collega’s altijd voor elkaar klaar! Daarnaast krijg je ook nog een de kans om hele gave opdrachten bij grote aansprekende klanten uit te voeren.

Werken bij Sogeti

Jij gelooft ook dat hacken niet om tools draait, maar juist om nieuwsgierig zijn en het onbedoelde / ongewenste vinden. En jij bent iemand die dit gebruikt om zichzelf bit by bit te verbeteren en de maatschappij te beschermen.

Je krijgt de ruimte om echt impact te maken. Niet alleen bij de grote internationale spelers maar ook bij de Nederlandse overheid.

Als ethical hacker / security specialist ben je onderdeel van het gehele traject, je bent betrokken bij intakes, voert de technische beveiligingsonderzoeken uit en je help de klant met het beperken van de gevonden risico's op korte en lange termijn.

Een beveiligingsonderzoek doe je nooit alleen maar samen met een of meerdere collega's zodat je samen kunt sparren.

Werken in de regio Noordoost bij Sogeti!

Natuurlijk wil jij werken in de regio waar je ook woont. Daar hebben wij voor gezorgd. Je werkt voor de regiovestiging van Sogeti in Noordoost Nederland.

Met werken op afstand en het slim bedienen van klanten beperken wij je reistijd. Jouw Career manager is daarbij jouw aanspreekpunt.

Wie ben jij?

 • Jij bent bekend met Pentesten, vulnerability assesments, social engineering en / of Red teaming;
 • Jij hebt een hacker mindset;
 • Jij bent bekend met het reviewen van code;
 • SDLC-implementaties zijn niet nieuw voor jou;
 • Je hebt relevante certificeringen zoals CEH en OSCP en je wil graag bij blijven middels opleidingen.
 • Dit bieden wij jou

 • Salaris tussen de 3000 euro 6000 euro;
 • Aantrekkelijke lease regeling met hybride en volledig elektrische auto’s;
 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot extra bijkopen), goede pensioensregeling en een jaarbonus;
 • Toffe community;
 • Werken voor de top 200 kanten van NL;
 • Standplaats Groningen.
 • Sogeti biedt je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je certificeringen halen, maar ook nuttige trainingen volgen en inspirerende technische meetings bijwonen.

  Naast de mogelijkheid om jezelf verder als expert te blijven ontwikkelen wordt gezelligheid op de werkvloer gestimuleerd.

  Daarnaast ontvang je natuurlijk een passende beloning voor je harde werk. Sluit jij aan bij een van Sogeti’s gezellige bedrijfsuitjes- of feesten?!

  You make technology work.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier