Vakantiemedewerkers zomer 2021
Azora
Alle locaties van Azora
2 dagen geleden

Zo maak jij het verschil

Jouw dienst begin je op één van onze locaties, samen met je collega’s en met een kop koffie (of thee) of gezellig bij een cliënt thuis.

We zoeken voor de zomer van 2021 namelijk vakantiemedewerkers voor verschillende locaties (zorgcentra (zorg) en thuiszorg (zorg en interieurverzorging).

Als vakantiemedewerker krijg je fijne collega’s, goede begeleiding, mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ontmoet je de leukste cliënten van de Achterhoek.

En dat allemaal bij drie maal op rij Beste Werkgever van Gelderland.

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we drie maal op rij tot de Beste Werkgever van Gelderland zijn uitgeroepen.

Als vakantiemedewerker kun jij bij Azora rekenen op :

 • Een contract, voor het aantal uren dat jij graag wil werken.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een onregelmatigheidstoeslag.
 • Een leuke en leerzame vakantiebaan bij jou in de buurt. Onze locaties liggen verspreid in de Achterhoek, dus er is vast wel een locatie bij jou in de buurt.
 • Geef bij je sollicitatie aan bij welke locatie(s) je graag wilt werken én vermeld bij je motivatie in welke periode je beschikbaar bent!

  Zo ben jij

  Zorgen voor' is vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over 'jou' hebben, dan doelen we erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden.

  Dus dat je hart hebt voor het vak en stevig in je schoenen staat. En dat je begrijpt dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden, maar 24 / 7 doorgaat.

  Daarnaast ben jij 17 jaar of ouder, wil je in de zorg of thuiszorg ondersteunen (ervaring of een opleiding in de zorg is een pre maar geen must, afhankelijk van je kennis en kunde word je ingezet op een passen plek) en ben je gedurende een periode beschikbaar in de maanden juni t / m september

  Informatie

  Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan :

  onze collega's van de afdeling P&O, telefoonnummer 0315-338181 of mail naar secretariaatPenO azora.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier