Triple play monteur Venlo
Accent Jobs for People NV
Venlo, Netherlands
8 dagen geleden

Over het bedrijf

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste ICT’ers die een carrière willen opbouwen in de telecomsector.

Deze branche is enorm in beweging en biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze opdrachtgever is bereid te investeren in mensen en biedt opleidingen om alle medewerkers op het gewenste niveau te krijgen om goed invulling te geven aan de functie van Triple Play Monteur.

Wat ga je doen

Als Triple Play Monteur ben je o.a. verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het installeren van telecomapparatuur.

De monteur die bij je langs komt als er iets met je mediabox is? Dat zal jij zijn!

We vragen van je :

 • een afgeronde opleiding ICT, minimaal op niveau 2. Maar zeker ook voor kandidaten met afgeronde opleiding op niveau 3 of 4 kan dit een mooie functie zijn.
 • rijbewijs B
 • oplossingsgericht denken
 • een representatief overkomen
 • zelfstandig goed uit de voeten kunnen komen
 • Wat bieden wij jou

  In januari start er weer een klasje. Als je alle opleidingen afgerond hebt zul je zelfstandig aan de slag gaan. Na een bepaald aantal uur gewerkt te hebben zul je, naar goed presteren, een contract bij de opdrachtgever krijgen.

  Hiernaast krijg je een auto, laptop en telefoon van de zaak, en uiteraard je salaris elke week netjes op je rekening gestort.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier