Assistent accountant assurance
Grant Thornton LLP
Alphen aan den Rijn
1 dag geleden

Assistent accountant assurance

In het kort

Wie : je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control. Wat : controles uitvoeren voor aansprekende klanten.

Waarom : ruimte om te groeien en te leren van collega’s, opdrachten en onze traineegame in een persoonlijke en open werksfeer.

Waar : jouw standplaats is Alphen aan den Rijn.

De functie

Vanuit kantoor Alphen aan den Rijn werken we voor voornamelijk grote en middelgrote ondernemingen binnen een grote verscheidenheid aan branches.

Als assistent accountant ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis.

Als assistent accountant ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten.

De uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen leg je vast in ons elektronisch dossier. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

Wij zoeken

Als nieuwe collega binnen ons team, herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2020;
 • Je hebt de intentie om verder te studeren voor de RA titel;
 • Je hebt een professioneel-kritische houding;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je stelt jezelf pro-actief op en je wilt het beste uit jezelf halen;
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Ruimte om te groeien

  Wij bieden je de kans om te leren en te groeien. Je komt terecht in een professionele werkomgeving, waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

  Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen jouw team waarmee je jouw voortgang op het gebied van werk en studie bespreekt. Daarnaast kan het stellen van vragen aan iedereen, van je collega assistent accountant tot aan de partner.

  Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kan leveren is er veel aandacht voor opleidingen, zowel intern als extern, volg je onze traineegame en hechten wij veel waarde aan training on the job’.

  Uiteraard ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier