Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening | Utrecht .
koen.
utrecht, NL
5 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in het vakgebied en bent toe aan een vervolgstap. Bestemmingsplannen, principeverzoeken, zienswijzen zijn voor jou gesneden koek.

Nu sta je op een kruispunt. Je kunt blijven werken bij de gemeente waar je aan de slag bent OF je gaat een vervolgstap maken.

Jij bent toe aan complexere opdrachten en een adviserende rol is jou op het lijf geschreven. Je gaat bijdragen aan verschillende bestaande beleidsvraagstukken binnen de gemeente en je werkt mee aan een nieuw beleid.

Je gaat bezig met bestemmingsplannen, principeverzoeken, handelt zienswijzen af en hebt contact over aanvragen van burgers en de gemeente.

De complexere opdrachten worden nu aan jou toevertrouwd. Het speelveld is breed en jij bent samen met je collega’s in staat om de gemeente en burgers te voorzien van het ruimtelijk beleid.

ben jij de kandidaat?

Jij hebt lef. Jij kiest voor detachering bij koen en durft vorm te geven aan je carrière. Enkele jaren geleden heb jij je diploma ruimtelijke ordening / planologie of een variant hierop behaald.

Nu zijn we enkele jaren verder en heb jij ervaring opgedaan binnen de gemeente. Jij weet dat de Omgevingswet eraan zit te komen en jij bent er klaar voor.

Wij kijken graag met jou naar nieuwe mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven.

wat wij bieden?

Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.

Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.

Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen.

Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit!

Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier