Service Delivery Officer
Arvato Supply Chain Solutions
Heijen, NL, MH
5 dagen geleden

Zet jij die extra stap voor de klant?

Voor onze afdeling Multi Cliënt op locatie Heijen zijn wij op zoek naar een fulltime Service Delivery Officer die ons team gaat helpen om aan onze service-en kwaliteit doelstellingen richting de klant te voldoen.

Als Service Delivery Officer ben jij het aanspreekpunt voor de klant met betrekking tot service, transport en levering. In deze rol is het belangrijk een relatie op te bouwen met de klant.

Zowel de klant als Arvato werken samen, waarbij een goede kwaliteit van klantgerichtheid en klantenservice aan bijdragen.

Jij bent diegene die onder andere de accountmanagers en operationele afdelingen binnen Arvato ondersteunt maar hen ook blijft triggeren in hun taken, dit om het hoogst mogelijke serviceniveau te bieden aan de klant.

Het is aan jou om zaken te signaleren en hiaten die ontstaan tussen de service level agreement (SLA) met de klant en de daadwerkelijke uitvoering.

 • Hiaten tussen deze twee zullen onder de aandacht komen door telefonisch-, mail- en face-to-face contact met de interne en externe stakeholders;
 • interne en externe klant, transport, accountmanagement en de operationele afdelingen. Aangezien service en kwaliteit ons belangrijkste doel is, is jouw rol hierin cruciaal om dit te bereiken en hier succesvol in te zijn.

  Het betreft een fulltime functie, 40 uur per week. Je komt te werken in een enthousiast team waar je verantwoordelijk wordt voor een internationale klant.

  Dit Service Delivery Team is toegankelijk en een hecht team, waarbij humor een grote pre is.

  Ben jij de spin-in-het-web die wij zoeken?

  Om succesvol te zijn als Service Delivery Officer zijn wij ervan overtuigd dat je energie moet krijgen om in contact te zijn met diverse stakeholders en bemiddeld tussen al hun verschillende belangen.

  Jij bent iemand die altijd wil investeren in relaties van alle betrokken partijen en die een interne drive heeft om service- en resultaat gericht te werken.

  Het is belangrijk dat je goed kunt werken en blijven presteren onder druk, je assertief bent en initiatief neemt maar ook data kunt analyseren.

  Vaardigheden waar we naar kijken op je CV :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • Affiniteit met (ERP) systemen SAP is een pre;
 • Kennis en ervaring binnen of affiniteit met logistiek is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must.
 • Wat betekent werken bij Arvato voor jou?

  Wij groeien en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook (door)groeien.

  Wij kennen een premievrij pensioen, waardoor je gemiddeld netto meer overhoudt dan bij andere bedrijven! Daarnaast bieden wij :

 • Marktconform salaris;
 • Reiskosten vergoeding;
 • 8% vakantie geld;
 • 25 vakantie dagen, mogelijkheid om op te bouwen naar 28 vakantiedagen;
 • Tot wel 40% korting op je fitnessabonnement;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Collectieve ziektekostenverzekering (vrijblijvend);
 • ANW Verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux;
 • WIA Hiaat verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux.
 • Over Arvato Supply Chain Solutions

  Arvato Supply Chain Solutions is de international toonaangevend aanbieder van order-to-cash oplossingen voor op de eindklant gerichte industrieën.

  Op 85 vestigingen in ruim twintig landen werken we aan innovatieve oplossingen afgestemd op onze klanten. Onze visie is om internationaal de beste supply chain management organisatie met de sterkste klantgerichtheid en beste IT know-how te worden.

  In Nederland werken wij verdeeld over 4 vestigingen : Heijen, Venlo, Venray en Schiphol-Rijk. Arvato Benelux B.V. is vertegenwoordigd in alle logistieke hotspots en biedt een goede infrastructuur.

  Onze meer dan 1000 medewerkers zijn toegewijd om een stabiele en flexibele kwaliteitsgerichte dienstverlening te garanderen.

  Naast klassieke logistieke diensten zoals; warehousing, picking, transportbeheer en uitgebreide value-added services, bieden wij ook maatwerk oplossingen voor bedrijven uit sectoren zoals : beauty, entertainment, hightech en gezondheid.

  Voor verschillende klanten nemen wij het gehele logistieke proces uit handen.

  Ben jij de gedreven collega die wij zoeken?

  Solliciteer dan direct via de knop Solliciteren en upload je CV en motivatiebrief. Onze afdeling Recruitment zal contact met je opnemen voor het verdere proces.

  Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen en ben je benieuwd hoe het is om bij Arvato te werken? Neem alsnog gerust contact met ons op.

  Wij beantwoorden al je vragen en denken graag mee over eventuele mogelijkheden.

  Contact details

  Anne Derks, Corporate Recruiter

  T +31 (0) 6 14724555

  E recruitment arvato-scs.com

  Bedrijf : Arvato Benelux B.V. Supply Chain Solutions

  Postcode : 6598 MH

  125962 Arvato Benelux B.V. Supply Chain Solutions

  false

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier