Jeugdhulpverlener B (tijdelijk)
Leger des Heils
Zeist / Veenendaal, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen? Samen met je collega specialisten werk je aan een integrale benadering van de multi-problematieke hulpvragen van onze deelnemers.

De zorg die we bieden bestaat uit psychosociale hulpverlening en begeleiding op alle levensgebieden, waarbij er veel ruimte is voor nieuwe initiatieven.

Om professionele en goede zorg te kunnen bieden maak je regelmatig gebruik van de kennis en expertise van collega’s en natuurlijk evalueer je jouw inzet met jouw deelnemers.

Onze jeugdhulpverleners hebben een brede kennis, en zijn / worden aanvullend opgeleid voor het leveren van diverse producten zoals 10 Voor Toekomst, Kinder- en Jeugdcoaching, Signs of Safety en Video Home Training.

Daarnaast willen we steeds meer de Clas-H behandeling aanbieden binnen de regio voor gezinnen waar gezinsleden te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

Dit ben jij

 • Een passende afgeronde hbo opleiding (bijv. MWD / SPH / Sociaal Werk);
 • Ervaring als ambulant hulpverlener of jeugdhulpverlener;
 • Gezien onze complexe doelgroep gaat onze voorkeur uit naar iemand met levenservaring;
 • Je bent in het bezit van een auto;
 • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op
 • Dit bieden wij

  Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft.

  We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.

 • Je valt onder de CAO Jeugdzorg, inschaling is in schaal 9.
 • Er hoort ook een eindejaaruitkering van 8,3% bij.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.
 • De vacature betreft een tijdelijke functie : vervanging t / m maart.

  Over het Leger des Heils

  Onze specialistische ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van alle leeftijden die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven.

  Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen, bij aanmelding is er vaak ook sprake van maatschappelijke problemen

  Onze werklocaties zijn door de gehele provincie Utrecht, waarbij we werklocaties hebben in o.a. Amersfoort, Zeist, Baarn en Veenendaal.

  Standplaats voor deze functie is Veenendaal / Zeist. Op onze website lees je meer over onze afdeling : .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier