Chef de Polikliniek Dermatologie
St. Antonius Ziekenhuis
Nieuwegein, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze allround dermatoloog die het werken in een groot STZ ziekenhuis als uitdaging ziet.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je te profileren binnen een dynamische groep dermatologen die oog heeft voor zorginnovatie en zich profileert op meerdere aandachtsgebieden.

Jij brengt mee

 • Je bent een ambitieuze allround dermatoloog
 • Flebologische kennis is een pré, maar geen vereiste.
 • AIOS in het laatste jaar van de opleiding kunnen ook reageren.
 • Wij bieden jou

  Aanstelling geschiedt op basis van de AMS-systematiek voor een periode van 1 jaar met een eventuele verlening van 2 jaar bij goed functioneren.

  De maatschap

  De maatschap Dermatologie maakt deel uit van het Coöperatief MSB van het St. Antonius Ziekenhuis en bestaat uit negen gedreven dermatologen die allen de dermatologie in de volle breedte uitoefenen.

  Het werkveld dermatologie binnen ons ziekenhuis is volop in beweging waarbij verschuiving naar meer hoogcomplexe dermatologie vooropstaat.

  De aandachtsgebieden waarin wij ons onderscheiden zijn oncologie, inflammatoire dermatosen en flebologie. Sinds 2014 bieden wij Mohs’ micrografische chirurgie aan.

  De certificering voor de Mohs’-opleiding wordt op dit moment aangevraagd. Wij beschikken over drie ziekenhuislocaties in Utrecht, Nieuwegein en Woerden.

  Daarnaast hebben wij spreekuren op onze buitenlocaties in Houten en Overvecht

  Wij verzorgen de opleidingen voor arts-assistenten in opleiding tot dermatoloog binnen het opleidingscluster van het UMCU en begeleiden coassistenten en HAIO’s.

  Het St. Antonius Ziekenhuis

  Het St. Antonius Ziekenhuis is een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan.

  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.

  000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier