Verpleegkundigen Interne Geneeskunde (Interne Geneeskunde & Reumatologie) met UMC ambitie (doorlopende werving)
Radboudumc
Nijmegen, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

De verpleegafdeling Interne Geneeskunde werkt doorlopend aan een 'Talentpool' van ambitieuze verpleegkundigen die, nu of in de toekomst, bij ons willen werken.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze Talentpool.

Zie onze animatie over hoe dit werkt.

De beste persoonsgerichte zorg verlenen aan diverse patiënten met zeldzame ziektebeelden.

Als verpleegkundige op de verpleegafdeling Interne Geneeskunde van het Radboudumc, werk je in een academische setting met een diverse patiëntpopulatie (jong en oud) waar zeldzame ziektebeelden en comorbiditeit aan de orde van de dag zijn.

Een afdeling met een belangrijke functie als second opinion voor patiënten uit de regionale perifeer én uit de rest van het land.

Het gaat daarbij vaak om patiënten die elders niet (meer) behandeld kunnen worden.

Daarnaast zijn we een afdeling die als expertisecentrum op het gebied van infectieziekten en reumatologie heel specialistische wetenschappelijke kennis in huis heeft.

Hiervoor komen patiënten met uit het hele land naar het Radboudumc.

Omdat het op onze afdeling in veel gevallen gaat om systemische en complexe ziektebeelden, is voor de allerbeste persoonsgerichte zorg de behandeling meestal multidisciplinair rond de patiënt georganiseerd.

Als verpleegkundige heb je, naast de zorg aan het bed, een belangrijke regierol in deze intensieve samenwerking tussen diverse specialismen en disciplines.

Je werkt afwisselend binnen onze drie secties. Daarbij heb je doorlopend te maken met acute opnames en patiënten die snel instabiel kunnen worden.

 • Dat maakt je werk doorgaans heel hectisch, maar ook spannend en interessant. Je komt elke dag in aanraking met nieuwe ziektebeelden;
 • hierdoor blijf je leren en jezelf ontwikkelen. Bovendien is Interne Geneeskunde een afdeling waar we samen investeren in een veilig leerklimaat en waar veel doorgroeimogelijkheden zijn.

  Je krijgt alle ruimte om kennis op te doen door opleidingen te volgen of bijvoorbeeld door je te verdiepen in een specifiek aandachtsveld dat je interesse heeft.

  Tijdens de patiëntenbespreking is er iedere dag aandacht voor een bijzondere casus, een stuk kennisoverdracht of informatie over een ander (aanverwant) specialisme.

  Daarbij is het wel belangrijk dat je ook zelf initiatief neemt. En omdat we als academische afdeling vanuit wetenschappelijk onderzoek continu werken aan medische innovaties, moet je hiervoor openstaan en hier zelf actief aan willen bijdragen.

  Daardoor maak je steeds kennis met nieuwe facetten van het medisch vakgebied en je blijft vooroplopen in je vak.

  Kom jij als verpleegkundige binnenkort de beste persoonsgerichte zorg verlenen aan diverse patiënten met weinig voorkomende aandoeningen?

  Profiel

  Gediplomeerde verpleegkundigen met de ambitie om te blijven leren.

  Je hebt de opleiding hbo-v of mbo-v afgerond en je bent BIG-geregistreerd. Interne Geneeskunde is een afdeling waar je je goed kunt oriënteren op je verdere loopbaan als verpleegkundige en kunt leren en ervaren waar je kwaliteiten en interesses liggen.

  Je bent nieuwsgierig en je vindt het belangrijk om continu te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarin neem je als vanzelfsprekend zélf initiatief.

  Je beschikt over een brede klinische blik, je bent flexibel, je kunt snel schakelen en ook als het hectisch is houd je het overzicht.

  Je ziet het als een mooie uitdaging om afwisselend binnen onze verschillende secties te werken en je werkt graag met anderen samen, ook buiten je eigen specialisme / afdeling.

  Daarin ben je zeer collegiaal, kun je goed omgaan met het geven en ontvangen van feedback en je bent helder en transparant in je communicatie.

  Daarnaast kun je uitstekend zelfstandig werken en je bent goed in staat de regierol in de zorg te vervullen.

  Je vindt het interessant betrokken te zijn bij innovatie en wetenschappelijk onderzoek en je wilt hieraan ook concreet bijdragen.

  En je vindt het leuk je elke dag te verdiepen in nieuwe en weinig voorkomende aandoeningen

  Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier