Allround Operator
Total
Beverwijk, NL
10 uur geleden

Weet jij van aanpakken, heb je een positieve houding en zoek je een afwisselende baan? Dan komen wij graag in contact met jou!

Allround Operator

Total Lubricants fabriek Beverwijk produceert hoogwaardige smeervetten.

Als allround operator ben jij breed inzetbaar op alle afdelingen. Je werkt in 2-ploegendienst, waarbij je met je team de schouders eronder zet om op een veilige, schone manier veel werk te verzetten.

Wat ga je doen

Als allround operator ben je inzetbaar op de afdeling productie, interne logistiek en vullerij. Je houdt je bezig met het produceren van hoogwaardige smeervetten, zodat we producten van de vereiste kwaliteit kunnen maken.

Daarnaast doe je magazijn- en transportwerkzaamheden en zorg je voor een ongestoord logistiek en productieproces. Ook ben je te vinden in de vullerij, waar het wegen, vullen en verpakken van vetten plaatsvindt.

De ideale Allround Operator

Wij zoeken iemand met een flexibele positieve houding, iemand die van aanpakken weet. Je bent netjes en let op details. Je werkt graag samen met jouw team en met de externe chauffeurs.

Veiligheid heeft voor jou en voor ons de hoogste prioriteit.

Wij vragen

 • Heftruck diploma
 • Proces Operator B (MBO3)
 • Ons aanbod

  Het gaat om een 2-ploegendienst, ochtend & middag. We bieden een marktconform salaris en ploegentoeslag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zie cao Total Lubricants plant Beverwijk).

  Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  Wie zijn wij

  TOTAL is al bijna 100 jaar actief in energie. Met 98.000 medewerkers verspreid over 130 landen begrijpen wij de energiewereld als geen ander.

  Een groot gedeelte van onze energie produceren wij zelf. En een groeiend aandeel komt uit alternatieve bronnen, zoals windenergie en zonne-energie.

  Wij willen graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.

  Total Lubricants fabriek Beverwijk is hier een belangrijk onderdeel van.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier