Kinderverpleegkundige Medium Care
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
7 uur geleden

Functie inhoud

Samen met jouw collega’s geef je hoogstaande, kwalitatieve verpleegkundige zorg en begeleiding aan kinderen die voor uiteenlopende, vaak complexe, aandoeningen zijn opgenomen in het ziekenhuis en begeleid je ouders van de patiëntjes.

Bijzonder aan deze functie is de zelfstandigheid die je hebt, maar ook de ruimte tot overleg met andere verpleegkundigen uit je team.

Er heerst een sterk wij-gevoel in het team.

Verder draag je bij aan beleid en kwaliteitsontwikkeling en lever je actief een bijdrage aan een inspirerend leerklimaat op onze afdeling.

Je gaat als werkbegeleider aan de slag met studenten in opleiding tot kinderverpleegkundige.

Naast ruimte om hard te werken, is er ook tijd om samen te lachen en een goede balans te houden in het werk.

Werkomgeving

Wat de verpleegkundigen in het Erasmus MC-Sophia gemeen hebben, is de drive om het beste uit zichzelf te halen en zo patiënten de allerbeste zorg te bieden.

Je krijgt te maken met diverse complexe vraagstukken en werkt nauw samen met diverse disciplines die bij de behandeling van het kind betrokken zijn.

 • Je gaat werken op de afdeling Medium Care Kindergeneeskunde met 12-16 bedden en waar patiënten vanuit verschillende specialismen liggen;
 • Oncologie, Hematologie, Nefrologie, MDL, Metabole zieken en Algemene Kindergeneeskunde. Daarnaast heeft deze afdeling een Dagbehandeling en een poliklinisch onderdeel.

  Het team bestaat uit een grote diversiteit aan disciplines. Wij vormen een fijn en hecht team met collega’s die net als jij écht hart hebben voor het verpleegkundig vak en deze speciale patiëntengroepen.

  Wij bieden zorg waarbij het kind en de ouders altijd centraal staan. Daarom is er veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van de ouders.

  Een kind is tenslotte onlosmakelijk verbonden met het gezin en ieder gezin is uniek in zijn waarden en behoeften. Wij noemen deze gezins-geïntegreerde zorgvorm; Samenzorg.

  Wij hebben de komende jaren ambitieuze plannen. Bouw je met ons mee aan een mooie werkomgeving met een fijn team waarin ontwikkeling, samenwerking en een goede sfeer voorop staan?

  Profiel

  Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde (niveau 4 of 5), aangevuld met de specialistische vervolgopleiding tot Kinderverpleegkundige.

  Je weet collega’s mee te nemen in jouw enthousiasme en door jouw gastvrije houding voelen patiënten en ouders zich snel op hun gemak.

  Het is meegenomen als je al beschikt over (enige) werkervaring maar voorop staat dat we op zoek zijn naar een collega die zich graag elke dag in nieuwe facetten van het (kinder-)verpleegkundig vakgebied verdiept.

  Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

  Wat bieden wij

  Als kinderverpleegkundige kun je direct voor onbepaalde tijd aan de slag binnen een afdeling waarin samenwerking en goede sfeer voorop staan.

  Wij vinden het belangrijk dat je een goede inwerkperiode krijgt waarin je één aanspreekpunt hebt voor alles wat je nodig hebt.

  We denken graag mee over jouw toekomst en bieden je hiervoor dan ook ontwikkelingsmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn het bijwonen van symposia, het volgen van trainingen en doorgroeimogelijkheden tot een senior functie wanneer vacant.

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.280,- (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken
 • Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier