Stage marketing communicatie
Benitech kozijnen
Twente, NL
6 dagen geleden

Stage marketing communicatie

Heb je affiniteit met marketing, communicatie, commercie en zoek je een serieuze stage waar je veel vrijheid krijgt om je te ontwikkelen?

Dan heeft Benitech de perfecte stage Marketing en Communicatie voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Je bent werkzaam op de marketingafdeling en zal begeleiding van één van onze marketeers krijgen op HBO niveau. Er is voor jou voldoende ruimte gereserveerd om aan de opdracht te kunnen werken.

We verwachten van je dat er voor, of vlak na de aanvang van je stage een beknopt plan van aanpak met een voorlopige planning / mijlpalen wordt aangeleverd.

Voor ons is het belangrijk dat we een goed beeld hebben hoe iemand de opdracht wil gaan aanpakken en in welke stappen het onderzoek wordt uitgevoerd.

Natuurlijk zorgen we er samen met jou voor dat dit een succes gaat worden.

Tijdens jouw stage zul jij je voornamelijk bezighouden met het inventariseren van én verdiepen in verschillende marketing- en promotiestrategieën.

Waar liggen voor ons nieuwe kansen voor het genereren van relevante leads, het versterken van onze branding, een optimaal bereik van onze doelgroep(en) en het uitbreiden van onze markt-, en verzorgingsgebieden?

Waar kunnen we dingen nog beter doen? Dit zal moeten leiden tot een groei in omzet én een positieve invloed moeten hebben op het netto bedrijfsresultaat.

Graag geven we je stageopdracht samen met jou vorm zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Functievereisten

 • Je staat ingeschreven aan een hbo-opleiding in de richting van marketing / communicatie of een commerciële hbo opleiding.
 • Jij houdt je graag bezig met de vraag hoe je kunt zorgen voor meer leads / klanten, en daarmee een hogere omzet.
 • Je weet wat je wilt en wat je kunt, maar staat er ook voor open om nieuwe dingen te leren en je aan te passen aan de manier van werken van Benitech Kozijnen waarbij de klant centraal staat.
 • We zijn op zoek naar een zelfstandige, spontane en eerlijke stagiair. Die het, bij succes, leuk vindt om een goede (bij)baan over te houden na de stage periode.
 • Aanbod

 • Stage uren en tijden in overleg
 • Persoonlijke begeleiding door je stage coach
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s
 • Kans op een leuke (bij)baan na je stageperiode
 • Heel veel praktijkervaring
 • Informele sfeer
 • Stagevergoeding in overleg
 • Bedrijfsprofiel

  Benitech kozijnen bestaat ruim 20 jaar en is een kunststof gevelrenovatiespecialist (ramen, deuren en kozijnen). We richten ons op de particuliere markt.

  De laatste jaren zien we een snel stijgende omzet en groeien we hard als bedrijf. We hebben op dit moment 25 medewerkers waarvan een groot deel in de buitendienst werkzaam zijn.

  Het verzorgingsgebied beslaat Nederland en de collega’s in de buitendienst zijn dagelijks door heel Nederland te vinden.

  Benitech is op zoek naar één of meerdere stagiairs voor ons kantoor in Enschede. We zijn een commercieel bedrijf waar het aanbrengen en bereiken van nieuwe klanten altijd de prioriteit heeft.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier