Bedrijfswagenmonteur
Regiodienst
Beverwijk, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers is Regiodienst opzoek naar een (ervaren) bedrijfswagenmonteur. Heb je ervaring als monteur binnen de vrachtwagens, bedrijfswagens of vergelijkbaar?

Ben je woonachtig in de omgeving van Beverwijk? Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht zijn we dan opzoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd binnen de bedrijfswagenbranche. Hierdoor hebben ze een aantal grote klanten aan zich weten te binden voor het verrichten van onderhoud en service aan diverse wagens.

Op het gebied van technische ontwikkeling loopt het bedrijf voorop en volgen ze actief alle ontwikkelingen. Niet alleen de ontwikkeling van de techniek maar ook aan de ontwikkeling van de monteurs hecht onze opdrachtgever veel waarde.

Functie

Als bedrijfswagenmonteur zal je voornamelijk onderhoud en reparaties verrichten aan bedrijfswagens. Dit doe je in een professionele omgeving en met gemotiveerde collega’s.

Functie eisen

Van een bedrijfswagenmonteur verwachten we :

 • in het bezit van een diploma bedrijfsautotechniek niveau 2 of vergelijkbaar;
 • minimaal 1 jaar ervaring;
 • ervaring met onderhoud aan grote voertuigen;
 • je bent leergierig, gemotiveerd en staat positief in het leven;
 • in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Beverwijk;
 • het zou wenselijk zijn als je in het bezit bent van het diploma APK I.
 • Aanbod

  Als bedrijfswagenmonteur kom je te werken binnen een gezellig team van monteurs. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en heb je zicht op een vast dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier