Medewerker Powerservice
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
52 dagen geleden

Medewerker Powerservice

Media Markt - Saturn Holding Nederland BV maakt onderdeel uit van de Metrogroep, welke een aparte notering heeft op de beurs van Frankfurt.

De Metro Group is een wereldwijd opererende organisatie : één van de grootste retailorganisaties ter wereld met 250.000 werknemers en een omzet van ruim 60 miljard euro.

Naast Media Markt - Saturn hoort bijvoorbeeld ook de Makro tot de Metrogroep. Media Markt-Saturn is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft Media Markt - Saturn een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen.

De cultuur binnen Media Markt - Saturn is zeer informeel en vooruitstrevend. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien.

Media Markt - Saturn is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen. Elke

vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Power Service zijn de diensten die klanten in de vestigingen van Media Markt bij hun producten kunnen kopen. Dit heeft als doel dat de klant wordt ontzorgd doordat zij direct gebruik kunnen maken van de aangeschafte producten.

Van het instellen van een nieuwe tablet in de winkel tot het ophangen en configureren van een TV bij de klant thuis. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van alle Power Service diensten.

Als Commercieel Medewerker Power Service ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant bij de Power Servicebalie in de winkel.

Je staat klanten te woord op een klantgerichte wijze en je bent verantwoordelijk voor de verkoop van Power Service diensten.

Je adviseert klanten op het gebied van computers, computeraccessoires, tablets, smartphones, routers, e-readers, navigatie en randapparatuur.

Daarnaast zal je ook technische handelingen uitvoeren, zoals het vervangen van kapotte smartphone schermen, het startklaar maken van producten en het installeren van software.

Je bewaakt de processen en zorgt ervoor dat de diensten binnen de gestelde termijnen geleverd worden en dat klanten tevreden zijn.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een geordende / gestructureerd balie en werkplek.

Profiel :

Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur richting detailhandel / commercie. Je bent commercieel, klantgericht, klantvriendelijk en enthousiast ingesteld.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kan computertaal vertalen naar begrijpelijke taal voor de klant en vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken.

Je hebt de benodigde productkennis en technische basiskennis op het gebied van multimedia producten. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent flexibel wat betreft de planning van uren en dagen en bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier