Oproepkracht
Seacon Logistics
Venlo
8 uur geleden

Wij willen onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk bedienen, en dat vraagt om flexibiliteit. Wij maken onze planningen op basis van een forecast, echter is er regelmatig sprake van een onvoorspelbare toename in de orders, waarop wij als bedrijf snel moeten kunnen inspelen.

Daarom zijn wij op zoek naar personeel dat mee wil draaien in een pool, waarbij je flexibel (mogelijk last-minute) kunt worden opgeroepen.

Je bent 1 of meerdere dagdelen per week beschikbaar om werkzaamheden te verrichten in een van onze warehouses in Venlo en Maasbree.

We plannen in blokken van 4 uur, dit kan overdag of ’s-avonds zijn, afhankelijk van je beschikbaarheid.

De taken die tot je functie behoren zijn onder andere :

Orderpicken, omstapelen, laden van vrachtwagens (zo nodig met heftruck, reachtruck of EPT), producten verpakken, labelen, ompakken etc.

controle werkzaamheden en voorraadtellingen.

Dit bieden wij

We bieden jou een prettige, schone werkomgeving en een marktconform uurloon. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (max.

€ 6,92 per gewerkte dag). Daarnaast faciliteren wij de benodigde trainingen op het gebied van veiligheid en zo nodig voor het besturen van rijdend materieel.

Het werving- en selectieproces is uitbesteed aan onze uitzendpartner Actief Werkt!. Tevens verzorgen zij de verloning van de gewerkte uren.

Dit ben jij

Je bent een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel inzetbaar, zowel qua aard van de werkzaamheden, als qua tijd.

Je bent 1 of meerdere dagdelen per week beschikbaar, overdag en / of ’s-avonds. Werktijden zijn altijd in overleg en proberen we af te stemmen op jouw mogelijkheden, maar het is voor jou geen probleem om snel te schakelen als je kort van tevoren wordt opgeroepen.

Als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in de logistiek dan is dat een pré maar niet noodzakelijk. Iedereen die op flexibele basis wat wil bijverdienen kan solliciteren, bijvoorbeeld studenten, huismannen en -vrouwen, maar ook actieve gepensioneerden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier