Onderhoudsmonteur Bakkerij
expertsonly
Heemskerk, NL
5 dagen geleden

Op elektrotechnisch gebied verhelp je storingen aan besturingseenheden van productie-installaties, weeg- en doseersystemen.

Je stelt diagnoses, meet systemen door en leest de geheugeninhoud van PLC’s uit. Om storingen van PLC’s op te lossen en te voorkomen verwissel je componenten en printplaten en corrigeer je fouten in de besturingsprogrammatuur van PLC s.

Naast onderhoud en reparatie van productie-installaties, hydraulische en pneumatische apparatuur op werktuigbouwkundig gebied houd je je in voorkomende gevallen ook bezig met mechanische reparaties aan rolwagens, loodgieterwerk aan wastafels en het leggen van elektrische bedradingen.

Bij omvangrijke projecten begeleid de onderhoudsmonteur externe monteurs en zorg je voor juiste aansluiting van nieuwe / gewijzigde installaties aan de bestaande technische infrastructuur.

Binnen de bakkerij heb je te maken met sterkstroominstallaties, elektromotoren, verlichting, zwakstroominstallaties en schakel- en besturingskasten.

Kortom, als Onderhoudsmonteur biedt ExpertsOnly je een omvangrijke en diverse functie waarin jouw technische kennis en ervaring volop gebruikt wordt.

Wat verwachten wij van de Onderhoudsmonteur?

Een technische opleiding op MBO niveau

Kennis van elektro- en besturingstechniek en mechanische techniek

Bereid om te werken in een 3 ploegendienst

Vacature Onderhoudsmonteur

Als Onderhoudsmonteur Bakkerij ben jij degene die ervoor zorgt dat de productie van brood en banket zonder technische problemen verloopt.

Jij zorgt er voor dat het besturingstechnische, elektrische en mechanische gedeelte van de productieapparatuur in de bakkerij goed werkt.

Arbeidsvoorwaarden

Om voor deze functie in aanmerking te komen werk en denk je op MBO niveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in de elektrotechniek en bent in staat precies te werken.

Je hebt leidinggevende ervaring en weet je collega's te motiveren.

Is je belangstelling gewekt? Stuur je sollicitatie voorzien van CV tav Marcel van Coeverden, email : mvc expertsonly.nl

Wil je meer informatie? Bel ons op nummer 020-8202156 en wij beantwoorden graag je vragen.

Meer weten of direct solliciteren?

De Onderhoudsmonteur Bakkerij is een ware allrounder op mechanisch en elektrotechnisch gebied.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier