Junior mechanical engineer
continu
Arnhem, NL
1 dag geleden

Junior mechanical engineer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werktuigbouwkundige deel van klantorders. Hieronder valt zowel het mechanisch ontwerp als de begeleiding van eventuele detaillering door interne en externe partijen.

De projecten zijn van variërende omvang en complexiteit waarbij je kunt denken aan filters, separatoren, compressoren, turbines, pompen, appendages en al het bijbehorende leidingwerk en de bijbehorende systemen.

De verscheidenheid aan projecten vergt veel flexibiliteit, maar brengt tegelijkertijd ook veel variatie in de werkzaamheden met zich mee.

Je controleert het mechanische ontwerp zodat dit voldoet aan alle gestelde eisen en ontwerpcriteria. Je blijft dus bij het project betrokken vanaf de verkoopfase, waarin de hoofdlijnen van het technische ontwerp worden vastgelegd, tot en met de uitvoerfase waarin het technisch ontwerp volledig wordt gedetailleerd.

 • Afgeronde HTS of TU-opleiding richting bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of autotechniek
 • Ten minste één of twee relevante stage-ervaringen
 • Ervaring met 3D CAD (bijvoorbeeld Inventor)
 • Kennis van en ervaring met Ansys is een pre
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een in Nederland gevestigde, maar internationaal opererende organisatie welke actief is in diverse markten en sectoren.

  Zij levert producten en oplossingen aan met name energiegerelateerde branches en dankt haar klantenkring onder andere aan haar visie op duurzaamheid en oog voor milieuaspecten.

  Kwaliteit en innovatie staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. De organisatie kent veel lange dienstverbanden en stimuleert haar werknemers dan ook zichzelf te blijven ontwikkelen en intern door te groeien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier