Begeleider flexpool parttime
Start People
Groesbeek, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Winckelsteegh is gelegen in de groene omgeving van Nijmegen en is onderdeel van Pluryn. Pluryn helpt mensen met allerlei complexe zorgvragen, bijvoorbeeld gehandicaptenzorg of gedragsproblemen.

Iedereen krijgt bij Pluryn passende hulp dat kan zijn in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zijn vanuit 140 locaties in provincie Gelderland, Limburg en Brabant.

Functieomschrijving

Ben jij als begeleider opzoek naar een flexibele baan in de gehandicaptenzorg waarbij je zelf jouw rooster kan bepalen of wil je naast jouw huidige baan extra uren werken? Dan zoeken wij jou!

In de omgeving van Nijmegen zijn wij op zoek naar begeleiders voor onze flexpool. Je komt te werken op de locatie De Winckelsteegh onderdeel van Pluryn..

De Winckelsteegh bestaat uit een prachtig groot terrein waar zo’n 170 bewoners met een ernstig verstandelijke handicap wonen.

Dit zijn zowel kinderen, jongeren volwassenen en ouderen. Het terrein is voorzien van een manage en een zwembad. Doordat alle voorziening op één terrein bevinden kunnen de cliënten zich vrij bewegen op het terrein.

De woningen op het terrein zijn modern en aangepast aan de doelgroep die er woont. Op een groep wonen vijf tot twaalf cliënten.

Elke cliënt heeft een eigen kamer.

Als begeleider werk je samen in teamverband en je staat er nooit alleen voor. Jij helpt de cliënt stapjes naar voren te maken, dit kan zijn met de verzorging van de cliënten of je biedt intensieve begeleiding bij zijn of haar gedragsproblemen.

Via onze app kan je zelf je beschikbaarheid opgeven. Wij bellen / appen je zodra we diensten hebben ontvangen. Van ons ontvang je de tijden en locatie van de dienst.

Het is aan jou of je deze dienst wil draaien.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband maar bevalt het van beide kanten goed kan is er zeker kans op een vast contract.

Ook vanuit Arnhem en Den Bosch is de locatie goed te bereiken.

Functie-eisen

 • Je hebt bijvoorkeur als begeleider ervaring met cliënten met een laag ontwikkelingsniveau en beschikt over een goed inlevingsvermogen.
 • Verder ben je stressbestendig en kan je goed reflecteren. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en je bent fysiek weerbaar.
 • Je bent in het bezit van een diploma SPW, SPH of een andere agogische opleiding op minimaal niveau 3.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1898,- en € 2807,- bruto bij fulltime dienstverband (36 uur);
 • tussen fwg 35 en 40 afhankelijk van de zwaarte van de groep

 • Je ontvangt onregelmatigheidtoeslag wanneer je in toeslag uren werkt dit is conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Je parttime contract voor minimaal 8 uur in de week. Meer uren kan zeker en is afhankelijk van jou beschikbaarheid. Kans op verlenging of vast contract;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier