Traineeship Finance
Calco
Eindhoven, NL
1 dag geleden

Over de Calco Finance MasterClass

De eerste twee maanden van de Calco Finance MasterClass word je opgeleid op ons kantoor in Amsterdam (uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen en een hieraan aangepast schema).

Omdat financiële afdelingen steeds meer met IT te maken hebben, spelen wij daar tijdens het opleidingstraject van het traineeship graag op in en helpen we jou dé Finance professional van de toekomst te worden.

We starten de eerste twee weken met een Crash Course in IT. Als financial moet je goed voorbereid zijn op het werken met grote hoeveelheden data en hierbij is kennis van de IT een must.

Tijdens die eerste periode ontdekken we samen in welke richting jij je het best kunt ontwikkelen. Heb je eenmaal een stip op de horizon?

Dan ga je je specialiseren in de richting die bij jou past en kennis opdoen van specifieke onderwerpen als Accounting, Finance & Control en kostencalculatie.

Waar je verder aan kunt denken? Advanced Excel, Prince2, Scripting, Business Analysis, PowerBI en Wft. Met al deze Deep Dives geeft de opleidingsperiode jouw cv een enorme boost.

Zo schrijf jij straks bijvoorbeeld SQL en Scrum bij jouw lijst met diploma’s en certificaten. Ook volg je een LEAN training.

Na twee maanden zoeken we een opdracht van twee jaar bij een opdrachtgever die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Een goede match vinden wij immers belangrijk! Onze opdrachtgevers behoren tot de top 50 bedrijven van Nederland. Dit biedt jou gegarandeerd een mooie toekomst in de financiële wereld.

Naast financiële en IT kennis staat persoonlijke ontwikkeling centraal tijdens de Calco Finance MasterClass. Samen met onze soft skills experts ontwikkel jij onder andere jouw presentatievaardigheden, communicatiestijlen en leer je feedback geven en ontvangen.

Samen met jouw persoonlijke coach gaan we jou helpen om je maximaal te ontwikkelen!

Hoe matchen wij jou aan een opdrachtgever?

Tijdens de eerste twee maanden leren we elkaar heel goed kennen. Door onze nauwe samenwerking in zowel klassikale opstelling als in 1 op 1 gesprekken weten we echt waar jouw kracht ligt.

We zoeken een opdrachtgever die helemaal past bij jou als persoon, zoals we dat al bij meer dan 2000 trainees deden die jou voorgingen.

Met jouw achtergrond, talenten en soft skills maak jij het verschil op jouw toekomstige afdeling. Ook als je ingezet bent bij je opdrachtgever, blijft jouw fieldmanager jou maandelijks coachen en kun je tijdens je inzet meerdere keren bij ons terugkomen voor trainingen op het gebied van soft skills.

Daarnaast kun je financiële en zelfs technische kennis blijven op doen, hierbij zijn de opleidingsmogelijkheden onbeperkt.

Na het tweejarige Finance traineeship, kiest ruim 90% van de trainees ervoor om de overstap te maken naar de opdrachtgever.

 • Het blijft echter altijd je eigen keus. De opdrachtgevers zitten in Duitsland, Belgie en door heel Nederland denk hierbij aan bijvoorbeeld;
 • Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Tilburg, Breda, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Welk besluit je ook neemt, na het afronden van de Calco MasterClass heb jij je plek in de Finance wereld meer dan verdiend en zijn je carrièremogelijkheden eindeloos!

  Wil je meer weten over het traject? Lees dan meer over de opbouw van het traineeship .

  Wie zoeken we voor ons Finance traineeship?

  Jij hebt :

 • aantoonbare affiniteit met Finance en een onstilbare honger je skills en kennis verder te ontwikkelen;
 • analytisch vermogen, een brede interesse en super veel zin om als Finance professional aan de slag te gaan;
 • een HBO of WO diploma, je studierichting maakt niet uit;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • verhuis / reisbereidheid. De opdrachtgevers zitten door heel het land, maar zelfs ook in België en Duitsland.
 • Wat bieden wij jou?

  Wij storten vanaf dag 1 elke maand een fijn salaris op je rekening, maar je krijgt ook :

 • de kans om te ontdekken welke functie binnen de Finance wereld bij jou past;
 • begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • de kans om terecht te komen bij één van de Topbedrijven zoals; ING, Rabobank of De volksbank;
 • een tegemoetkoming in je huisvestingskosten bij opdrachten in België (indien optioneel);
 • onbeperkte opleidingsmogelijkheden bij Calco;
 • een ov-regeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier