Junior Adviseur Waterbouw
Grontmij
De Bilt, Netherlands
25 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij onlangs afgestudeerd en ben jij op zoek naar een baan waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Heb jij een achtergrond in de civiele techniek en interesse in havens, vaarwegen en waterbouwkundige constructies en wil jij in een betrokken team werken bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa?

Reageer dan snel op deze vacature want dan maak ik graag kennis met je!

Arjan Frens Teammanager Constructieve Waterbouw

Ter uitbreiding van de afdeling Waterbouw zijn wij voor ons kantoor in De Bilt op zoek naar een Junior Adviseur Waterbouw voor het groeiende team Constructieve Waterbouw.

Dit team dat bestaat uit 13 enthousiaste professionals werkt aan waterveiligheid en infrastructuur.

In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling waar disciplines zoals geotechniek, constructieve waterbouw en modellering, projectbeheersing en inkoop-

en contractmanagement samen komen. Onze experts zorgen voor integrale en creatieve oplossingen voor nieuwbouw en beheer en onderhoud van waterwerken zoals havens, vaarwegen, gemalen sluizen en tunnels.

Onze opdrachtgevers zijn vooral aannemers, waterschappen en Rijkswaterstaat. Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn Spoortunnel Delft, Vismigratierivier, gemaal C.

Mantel (Schardam), de A11 verbinding bij Brugge (België) en de Vizierstuwen in de Nederrijn en Lek.

Als Junior Adviseur Waterbouw zal je worden ingewerkt en begeleid door een senior collega. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van adviezen.

Daarnaast denk je actief mee vanuit een waterbouwkundige invalshoek. Zo geef je adviezen in de voorbereidingsfase, planfase en bij de realisatie van waterbouwkundige werken.

Je onderhoudt actief contacten met collega’s vanuit andere vakgebieden in multidisciplinaire projecten, met klanten en toeleveranciers.

Daarnaast ben je in deze functie betrokken bij diverse projecten en ondersteun je vanuit je vakgebied bij de uitvoer hiervan.

Heb jij affiniteit met waterbouwkundige werken en ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin je je kan ontwikkelen bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa?

Reageer dan nu, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Civiele Techniek bij voorkeuring in de richting waterbouw (Hydraulic Engineering)
 • Je hebt een goede basis kennis van waterbouwkundige constructies
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed zelfstandig werken
 • Je bent ambitieus en wil je in een omgeving van professionals in toonaangevende projecten verder ontwikkelen op je vakgebied in aansluiting op hetgeen de markt vraagt
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier