Automation Engineer
Comaen
Rotterdam, Netherlands
10 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

FunctieomschrijvingAls Automation Engineer ben je betrokken bij grote en complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. De Automation Engineer is in staat mee te helpen om (complexe) problemen te analyseren en te vertalen naar passende oplossingen.

Dit vertaal je op juiste wijze naar de realiserende system integrators. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van dit traject en ziet toe op een juiste toepassing van standaarden en gestelde eisen.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de fabriekstesten (FAT) en installatietesten (SAT). Naast je betrokkenheid bij de projecten heb je een groot aandeel in het verder professionaliseren van standaarden en eisen.

Zo houd je grip op de integrale toepassing op de verschillende installaties. Samen met het projectteam initieer je projecten met oog op procesoptimalisatie.

Je houdt altijd rekening met de balans tussen standaardisatie, onderhoudbaarheid en levensduur. Hierover heb je veelvuldig contact met collega’s van andere disciplines.

Voor complexe zaken ben je voor het onderhoudsteam vraagbaak. In principe betreft dit een functie waarin je niet meer actief zult programmeren, tenzij je om hulp wordt gevraagd bij storingen waar de storing- en onderhoudsafdeling niet uitkomen.

 • Wij zoekenJe beschikt over een technische HBO-opleiding Elektrotechniek of Industriële Automatisering; Je bent communicatief, probleemoplossend, samenwerkingsgericht en vernieuwend;
 • Je hebt 2 tot 6 jaar werkervaring als Software Engineer; Het is een pré als je ervaring hebt met ABB 800XA en Wonderware Archestra.

  BedrijfsprofielOnze opdrachtgever is een groot drinkwaterzuiveringsbedrijf. Zij hebben tal van zuiveringsinstallaties in Noord- en Zuid-Holland.

  Zij hebben ambitieuze plannen wat betreft het moderniseren van deze installaties. Het doen van een upgrade voor het nieuwe besturingssystemen, inclusief centrale bediening.

 • Ter uitbreiding van het bestaande team wordt er daarom gezocht naar een Automation Engineer. ArbeidsvoorwaardenSalaris tussen 45K 55K afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Direct indiensttreding bij opdrachtgever; 36-urige werkweek; Zeer goede secundaire voorwaarden; Mogelijkheid tot thuiswerken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier