Software Engineer (C++; C# of .NET) (Sr)
Place-ICT
Noordoost Nederland, NL
2 dagen geleden

Als Software Engineer (C++; C# of .NET) (Senior) ben je verantwoordelijk voor het succesvol ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van industriële automatiseringsprojecten.

Je begint met het vertalen van de klantwens naar een functioneel ontwerp. Daarna ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties.

Aan de hand van de technische specificaties stel je de systemen samen. Je ontwikkelt op basis van de functionele en technische specificaties de klantapplicatie in een semi-

maatwerkomgeving. Daartoe doorloop je samen met de klant een uitgebreid testprogramma (FAT) en implementeer je de systemen in de bestaande infrastructuur bij de klant.

Als Software Engineer (C++; C# of .NET) werk je samen met en kun je terugvallen op collega’s en medewerkers van de klant om projecten succesvol te implementeren.

Daarnaast treed je als op als coach voor minder ervaren collega’s. Je wordt voortdurend uitgedaagd kennis te vergaren en jezelf te ontwikkelen.

Voor deze vacature zoeken wij een ervaren Software Engineer (C++; C# of .NET) die allround inzetbaar is op zowel het functionele als technische vlak.

Je bent een professionele interface tussen en / of bij eindgebruikers, ingenieursbureaus en DCS- leveranciers en er wordt van je verwacht dat je op een professionele manier zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Daarnaast is het bijzonder belangrijk dat je grote interesse hebt in het vakgebied, klantgericht bent en een echte hands-on mentaliteit hebt.

De functie eisen van den Software Engineer (C++; C# of .NET) zien er als volgt uit :

 • HTS opleiding (industriële automatisering, proces technologie, meet- en regeltechniek, chemische technologie of elektrotechniek);
 • Aantoonbare ervaring binnen industriële omgevingen;
 • Enkele jaren werkervaring met ontwikkelomgevingen (C++, C# of .NET);
 • Affiniteit met databases en industriële softwarepakketten zoals OSIsoft PI, AspenTech IP.21 en Exaquantum;
 • Ervaring met besturingstechnologieën is een pré.
 • Onze relatie biedt haar klanten geavanceerde, strikt onafhankelijke dienstverlening op het brede terrein van industriële automatisering.

  Ruim 50 hoogopgeleide, ervaren consultants en engineers ondersteunen vrijwel alle sectoren van het industriële bedrijfsleven met state-

  of-the-art oplossingen, gericht op verbetering van proces-efficiency, productkwaliteit en veiligheid. Services worden aangeboden binnen oplossingsdomeinen, afhankelijk van de specifieke behoeften en trends in elk van deze sectoren.

  Onze relatie kenmerkt zich als een professionele organisatie met korte informele communicatielijnen. Ze kent een grote mate van flexibiliteit, maar het bedrijf verlangt daarentegen een duidelijke commitment van de medewerker.

  Binnen de bedrijfscultuur wordt inbreng van iedere medewerker gewaardeerd, meedenken en initiatieven tonen is een pré. Om je persoonlijke kennis uit te breiden, biedt onze relatie een gedegen opleidingsbeleid.

  Verder biedt ze : Een goed salaris, auto van de zaak, onkostenvergoeding, mogelijkheid tot thuiswerken, flexibele werktijden, winstdelingsregeling, goede pensioen-

  en ziektekostenvoorziening, overige voorwaarden die d.m.v. een cafetaria / flexmodel individueel zijn in te vullen door jou persoonlijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier