Trade Marketing Assistant
In Person
InPerson Almere
5 dagen geleden

Over de functie

Trade Marketing AssistantYes! Dit is een functie waar jij als energieke en creatieve starter nou écht blij van wordt! Want als Trade Marketing Assistant bij onze opdrachtgever ben jij dé positioneringsexpert van alle promotieactiviteiten op de winkelvloer.

Samen met jouw collega’s in het trade marketing team zorg je voor de beste winkelbeleving. Jouw missie? Niemand loopt onze producten voorbij zonder er een mee naar huis te nemen!

De essentie van deze rol

 • ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van verkoop bevorderende activiteiten voor de Nederlandse markt;
 • ontwerpen van displays, schap materialen en andere POS communicatiematerialen;
 • zorgdragen dat de planning voor al jouw projecten zonder problemen verloopt goed stakeholdermanagement en multitasken is dus key;
 • ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van retailer beurzen;
 • en alles wat erbij komt kijkenAls Trade Marketing Assistant ben je een belangrijke schakel tussen marketing, sales, planning en productie en dat geeft je superveel energie! Want jij weet precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en van wie je het nodig hebt.

  Een beetje druk op de ketel zorgt bij jou niet voor stress, maar voor nog meer vastberadenheid om alles op tijd en met de beste kwaliteit voor elkaar te krijgen.

  Je gaat starten in een nieuw team, in een nieuwe rol : veel verantwoordelijkheid, veel zelfstandigheid. Zelf ontdekken, fouten maken en weer door gaan.

  Successen realiseren en ze ook vooral vieren! Trots zijn op ons merk en trots zijn op wat je met elkaar neerzet. Daar word jij toch ook écht blij van?

  Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever : Onze locatie in Nederland is gevestigd in Almere, wat zowel als hoofdkantoor als productielocatie dient.

  We hebben in Nederland zo’n 180 man in dienst, waarmee we onze klanten door heel Europa weten te bedienen.

  Van oorsprong een familiebedrijf, nu verder groeiende met fantastische plannen voor de toekomst!

  Functie eisen

  Wie ben jijOnze nieuwe collega’s leren we graag beter kennen tijdens een tweetal gesprekken, maar voordat we een kop koffie gaan drinken, willen we wel graag een aantal dingen terugzien qua ervaring en competenties :

 • minimaal een afgerond hbo diploma richting commerciële economie of marketing management;
 • werk en / of stage ervaring in een vergelijkbare functie, het liefst bij een FMCG organisatie;
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • je bent creatief, energiek en commercieel ingesteld;
 • je weet je goed staande te houden in een organisatie die volop in beweging is. Je hebt daarom een proactieve houding en je voelt je prettig bij veel vrijheid binnen je functie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier