Eerste Autotechnicus
Regiodienst
Delft, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Heb je passies voor auto’s, techniek en innovatie? Dan zoeken wij jou! We zoeken een eerste autotechnicus in Den Haag en in Naaldwijk.

Organisatie

Onze organisatie : een echte premium dealer bedrijf is een bekende naam in de regio. Wij lopen voorop in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Niet alleen weten wij wat innoveren is, ons personeel is altijd up-to-date. Dit doen wij door de nieuwste technieken bij te brengen en constant trainingen aan te bieden.

Functie

De functie als eerste automonteur gaat bij onze organisatie net even iets verder. Het diagnosticeren om tot een juiste opdracht of afspraak met de klant te komen vind meestal plaats door onze technicus maar ik voorkomende gevallen wordt dit ook door onze eerste autotechnicus uitgevoerd.

Als eerste autotechnicus weet je zorg te dragen voor het technische onderhoud van auto’s uit het actuele productassortiment.

Functie eisen

Wat je nodigt hebt als 1e autotechnicus is :

Je hebt een afgeronde opleiding van 1e autotechnicus of MTS-auto-techniek daarnaast bij voorkeur APK keurmeester 1 of 2, diverse vervolgcursussen op gebied van reparatie en onderhoud etc.

Je hebt passie voor je vak

Zelfstandig kunnen werken

Je hebt een positieve, energieke en flexibele instelling.

Aanbod

Je komt te werk bij een van de grootste autoconcerns. We lopen voorop in de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de autobranche.

Wij bieden je naast een goed salaris ook voldoende mogelijkheden om door te leren door middel van cursussen. Daarnaast krijg jij een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op onbepaalde tijd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier