Casemanager Verzuim
Zorggroep Charim
Veenendaal
6 dagen geleden

Casemanager Verzuim

 • Casemanager Verzuim
 • Arbo & Verzuim

  Aan de slag als casemanager Verzuim bij Zorggroep Charim? Doen!

  Als casemanager Verzuim bestaat jouw dagelijkse activiteit voornamelijk uit het verhogen van de inzetbaarheid van onze medewerkers.

  Binnen deze functie neem je vanaf 14 dagen ziekte de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van verzuimtrajecten van onze medewerkers van de leidinggevenden over.

  Dit doe je met empathie, creativiteit en daadkracht. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat medewerkers zo snel mogelijk weer gezond aan de slag kunnen.

  Zo kunnen zij weer liefdevolle zorg bieden voor onze cliënten! Wil jij hieraan bijdragen? Lees dan snel verder!

  Wie ben jij en wat ga je doen?

  Als casemanager Verzuim ben je een goede verbinder, organisatiesensitief en samenwerkingsgericht met sterke gespreksvaardigheden.

  Jij weet als geen ander de wettelijke regels, waaronder : Wet verbetering Poortwachter, ZW, WIA, en de privacywetgeving (waaronder beleidsregels verzuim).

  Daarnaast heb je kennis van STECR-, NVAB-richtlijnen, verzekeringsprotocollen, UWV-werkwijzers en richtlijnen. Verder zorg je ervoor dat alle activiteiten en afspraken vastgelegd worden in ons verzuimmanagementsysteem.

  Binnen deze functie geef je advies aan leidinggevenden over de inzetbaarheid, verzuim en re-integratie. Je zorgt ervoor dat het gehele re-integratieproces goed verloopt, dit doe je in samenwerking met : medewerkers, leidinggevenden, de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundigen.

  Het betreft een nieuwe functie, die wij samen met jou invulling willen geven. Verder vragen wij :

 • een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met CROV of je beschikt over vergelijkbare kennis;
 • tenminste 3 jaar ervaring in een HR functie of als casemanager verzuim bij een middelgrote (zorg)organisatie, verzuimverzekeraar of in de Arbo / re-integratiedienstverlening.
 • Afdeling HR

  De afdeling HR bestaat uit betrokken collega’s met verschillende aandachtsgebieden : Advies, Recruitment, Arbo & Verzuim en Leren & Ontwikkelen.

  Als team streven we naar het creëren van werkplezier onderling en binnen de gehele organisatie, persoonlijke ontwikkeling staat daarbij hoog in het vaandel.

  Team Arbo en Verzuim houdt zich bezig met verschillende onderwerpen zoals arbeidsomstandigheden en verzuimbegeleiding.

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit op .

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • FWG 55 maximaal €4021,18 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier