WFM specialist
CCV Holland B.V.
Arnhem, NL
4 dagen geleden

WFM specialist

Verdiep je vaardigheden

Forecasten, plannen, analyseren en optimaliseren. Allemaal taken die jou als muziek in de oren klinken. Heb jij ervaring met het plannen in zowel een service organisatie als een logistieke organisatie?

Bij ons zorg jij ervoor dat deze teams zo effectief mogelijk worden ingezet om onze businessdoelstellingen te behalen. Heb jij bovendien de skills en ervaring om een belangrijke rol te spelen in de opbouw van een team?

Dan leren we je graag kennen.

We brengen je verder

Ons WFM team heeft een uitdagende groeiambitie! Jouw handen jeuken om hiermee aan de slag te gaan. Vanuit jouw ervaring weet je hoe je je collega’s kunt begeleiden om als team verder te professionaliseren.

Jij pakt je rol als sparringpartner van de business en maakt concrete plannen om WFM naar een hoger niveau te tillen. Hierbij houd je de doelstellingen ten aanzien van service levels, productiviteit, medewerkerstevredenheid en flexibiliteit in het oog.

Onze serviceketen bestaat uit een viertal operationele disciplines; het klantcontactcentrum, de monteursdienst, een reparatie- en logistieke afdeling.

Je hebt nieuwe ideeën en neemt het team mee in het continu verbeteren en het implementeren van nieuwe werkwijzen binnen onze divisie Delivery & Support.

Jouw profiel

Plannen en organiseren behoren tot je tweede natuur. Je denkt in kansen en weet deze om te zetten naar praktische en doelgerichte oplossingen.

De ins en outs van Work Force Management in een klantgerichte organisatie zijn jou meer dan bekend. Je hebt een sterk analytisch vermogen en oog voor zowel de details als het grotere geheel.

Je bent kritisch, organisatiebewust en zelfsturend.

Verder heb je :

 • hbo of wo werk- en denkniveau
 • minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van Work Force Management in een service en logistieke omgeving, waarbij je : ervaring hebt met het inrichten en ontwikkelen van de WFM procedures en systemen (bij voorkeur Verint en FLS)forecastmodellen en capaciteitsplanningen hebt opgezet en bijgehoudenervaring hebt opgedaan met het maken van roosters, rapportages, dagsturing en analysesbij voorkeur ervaring hebt opgedaan met het coachen van collega’servaren bent in het leiden van implementatie en change projecten
 • goede kennis van MS Excel
 • uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus
 • Je nieuwe werkomgeving

  Iedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn we trots op. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk.

  We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving.

  We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.

  Bij ons werk je :

 • in ons hoofdkantoor in Arnhem en thuis als je wilt. Vanwege Covid-19 nu grotendeels vanuit huis
 • met een contract voor 32-40 uur per week
 • in flexibele werktijden (zoals 4 9) voor een marktconform salaris en een reiskosten- of thuiswerkvergoeding
 • met 29 vakantiedagen per jaar bij een 40-urige werkweek (meer erbij kopen kan)
 • in een enthousiast team waar ruimte is voor ontwikkeling en studiemogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier