Technisch klantenservicemedewerkerBekijk deze baan
FlevoDirect uitzendbureau
Harderwijk, Flevoland, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als technisch klantenservicemedewerker komen alle tweedelijns telefoontjes met technische vragen bij jou terecht. Je collega heeft van tevoren in de meeste gevallen al het probleem achterhaalt en geprobeerd om de klant of leverancier gerust te stellen.

Het is vervolgens aan jou om de allerbeste service te verlenen en de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Dit houdt in dat je de technische vragen en klachten verder afhandelt, zodat deze worden geminimaliseerd en uiteraard uiteindelijk worden opgelost!

De vragen en klachten die binnenkomen kunnen erg uiteenlopen. Het is hierbij belangrijk dat je je verplaatst in de situatie van de klant of de leverancier, zodat je diegene op de juiste manier verder kunt helpen.

Indien je niet direct een passende oplossing kunt aanbieden, kan het voorkomen dat je een afspraak inplant voor de monteur, of dat je intern overleg pleegt met collega’s voor een passende oplossing.

Correcte opvolging naar de klant is hierbij van groot belang. Uiteraard noteer je alle besproken zaken in het bijbehorende dossier.

Ook komt er aftersales bij kijken, aangezien je contact blijft houden met klanten na de aankoop en montage van het product.

Wanneer je merkt dat er zich een commerciële kans voordoet, grijp je die natuurlijk altijd met beide handen aan. Kortom : je bent de spin in het web!

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Functie-eisen

Als technisch klantenservicemedewerker wordt het volgende van je verwacht :

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding installatietechniek of iets vergelijkbaars;
 • Je neemt minimaal twee jaar relevante werkervaring mee op het gebied van klantenservice, bij voorkeur binnen een technische organisatie;
 • Kennis van MS Office (Excel) en AFAS is een pré;
 • Zowel schriftelijk als mondeling ben je communicatief sterk;
 • Verder ga je graag resultaat- en oplossingsgericht te werk en staat klanttevredenheid hoog bij je in het vaandel!
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als technisch klantenservicemedewerker krijg je hier onderstaand voor terug :

 • Een startsalaris tussen €2.300 en €2.500 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer indien je woonachtig bent buiten Nunspeet;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling conform StiPP-pensioenfonds;
 • Een afwisselende baan voor op de langere termijn, waarbij geen enkele dag hetzelfde is en je continue wordt uitgedaagd.
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Harderwijk en voert opdrachten uit in heel Nederland. Op dit moment zijn zij daarom op zoek naar een technisch klantenservicemedewerker, die communicatief vaardig is en proactief te werk gaat.

  Binnen deze keurige organisatie staat klanttevredenheid te allen tijde hoog in het vaandel!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier