Werkvoorbereider elektrotechnische installaties grote projecten Amsterdam
Heijmans
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers : jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen.

Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt, plant werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is.

Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm UAV-GC; het traditionele contract waar Heijmans bij grote projecten mee werkt.

Laat jij je niet snel van de wijs brengen en ben je meester in het maken van een planning? Dan is de vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek iets voor jou.

Bij Heijmans maak jij de perfecte planning voor miljoenenprojecten.

Jouw team

Samen met zo’n 250 collega’s werk je voor team grote projecten en utiliteit, met name in de Randstad. Hier pakken jij en je bouw-

en installatiecollega’s de meest uiteenlopende projecten op. Zo kan het zijn dat je aan de slag gaat voor ons megaproject Hart van Zuid, of werk je mee aan het 80 meter hoge kantoor van de European Medicines Agency.

Maar ook Ahoy en de openbare bibliotheek van Rotterdam rekenen op ons. Samen met een hecht team van Heijmans-collega’s werk je op een vaste locatie.

Hoelang je hier werkt is afhankelijk van het project. Het kan gaan om twee jaar, maar ook om enkele maanden. En het is ook goed mogelijk dat je vier dagen werkt op locatie A en één dag op locatie B.

Loopt een project ten einde? Dan vinden we samen een nieuwe opdracht die bij jou past.

Je werkt in deze functie op een van onze projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn hetin Soesterberg en hetin Rotterdam.

Actuele projecten zijn de,.

Dit ben jij

Je bent gestructureerd, maakt altijd lijstjes en kunt goed monitoren. Problemen tackel je snel. Is er iets aan de hand? Dan pak jij de telefoon en probeer je het meteen op te lossen.

Ook ben je een echte teamplayer, want je vindt dat bouwen een teamprestatie is. Communicatief ben je sterk en je hebt een goed gevoel voor techniek en cijfers. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Aantoonbare kennis van elektrotechnische installaties.
 • Een rijbewijs B.
 • Wat je van ons mag verwachten

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.

 • Een goed marktconform salaris.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek.
 • Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. De procedure van sollicitatie tot contract duurt bij ons maximaal 15 dagen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Niels Luyt via 06 21287138 of via de mail : nluyt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier