Operator - Ermelo
Covebo
Ermelo, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor deze nieuwe fabriek zijn wij op zoek naar twee operators. Je gaat werken op een nieuwe afdeling en werkt in teams van twee.

Op deze afdeling komen grote ketels te staan waar het product in gekookt en gedroogd wordt. Het afwegen van het product en vullen van de machine gebeurd handmatig, verder zijn alle werkzaamheden geautomatiseerd en daardoor is het werk fysiek niet zwaar.

De machines moeten op de juiste manier worden ingesteld, waarbij je zelf kleine storingen verhelpt. Je beheert samen met je collega dit proces en zorgt dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Functie-eisen :

Als je nog niet veel werkervaring of geen diploma hebt, is dit geen probleem. Het is wel belangrijk dat je :

 • Het vak graag wil leren;
 • Technisch inzicht hebt;
 • Nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever in Ermelo heeft eind 2017 een nieuwe locatie opgezet met de nieuwste high- tech machines. Uniek in de wereld en vrijwel volledig geautomatiseerd.

  Voor deze nieuwe fabriek zijn wij op zoek naar twee operators voor een nieuwe afdeling. Ben jij niet bang voor beestjes en wil je voor langere tijd het team ondersteunen? Lees dan snel verder!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier