Toffe bijbaan als verkoper! , Opdrachtgever in omgeving van de Drechtsteden
Randstad
ZWIJNDRECHT, NL
1 dag geleden

Vaste bijbaan voor circa 10 uur per week als verkoper!

Heb je een vlotte babbel? Ben je minimaal 2 avonden per week beschikbaar naast je studie? Ben je in het bezit van eigen vervoer (rijbewijs + auto)?

En lijkt het je leuk om commercieel werk te doen? Lees dan snel verder!

Het bedrijf :

Voor een opdrachtgever uit de Drechtsteden, Rivierengebied en Rotterdam e.o. zijn we op zoek naar meerdere klantenwervers.

De opdrachtgever biedt een uniek concept aan en levert verse producten aan de consument. Het betreft een vaste bijbaan voor ongeveer 10 uur per week.

Wat ga je doen?

Een week voordat je aan de slag gaat zullen er flyers bezorgd worden in de wijk. Jij gaat, samen met een buddy van 13 / 14 / 15 jaar, langs bij de mensen waar er bezorgd is en vraagt of ze interesse hebben in de dienstverlening.

Het is absoluut geen agressieve verkoop. Je begeleid jouw buddy alleen de eerste week en wekelijks kreeg je weer nieuwe buddy’s om te begeleiden.

De meeste mensen vinden de dienstverlening erg leuk en interessant en zo zal je ook snel resultaat boeken. Je gaat minimaal 2 tot max.

5 avonden per week werken en je werktijden zijn van 17.00 tot 20.30.

Onze ideale kandidaat :

 • Is spontaan, er wordt dagelijks aangebeld bij circa 50 tot 100 huizen.
 • Is in het bezit van een rijbewijs B en een auto.
 • Is minimaal 2 tot max. 5 avonden per week beschikbaar.
 • Is woonachtig in de omgeving vana Gorinchem, de Hoeksche Waard, Drechtsteden of Rotterdam / Capelle aan den IJssel.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Een super leuke functie die je naast je bijbaan kan doen voor gemiddeld 10 uur per week. Vanzelfsprekend doe je al het bovengenoemde niet voor niets.

  Je krijgt een salaris van €10,- bruto per uur. Uiteraard krijg je ook een vergoeding voor de kilometers die je aflegt van €0,19 per kilometer.

  Je komt ook in aanmerking voor leuke bonussen die regelmatig gehaald worden. Belangrijk is wel dat je een rijbewijs hebt en een auto tot je beschikking hebt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier