Instructeur Werkplaats
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
4 uur geleden

Wat je gaat doen

 • Je ondersteunt en begeleidt studenten bij het maken maquettes en onderwijsopdrachten in de werkplaats. Daarbij pas je prikkelende didactische vaardigheden toe.
 • Je werkt samen in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams.
 • Je werkt met houtbewerkingsmachines en zorgt er voor dat machines in optimale conditie verkeren en veilig zijn om mee te werken.
 • Je bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving in de werkplaats en zorgt dat benodigde (bouw)materialen aanwezig zijn.
 • Je zorgt dat het magazijn keurig is bijgehouden.
 • Je voert enkele organisatorische taken uit voor de Bouwkunde opleidingen.
 • Je bent één van de bhv’ers binnen de Academie.
 • Dit zoeken wij in jou

  Je krijgt energie van het overbrengen van kennis en het begeleiden van studenten in hun leerproces en weet ze te enthousiasmeren voor het vak.

  Je beschikt over een mbo Bouwkunde diploma en bij voorkeur VCA of wilt deze behalen. Daarnaast heb je praktijkervaring opgedaan op het gebied van bouwplaatsactiviteiten, houtbewerking en maken van maquettes.

  Je bent geïnteresseerd in nieuwe (hout)bewerkingstechnieken zoals 3D-printen. Samenwerken in teamverband vind je prettig en je gaat graag voor het beste resultaat.

  Verder ben je sociaal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Je hebt bij voorkeur een didactische aantekening en EHBO diploma of bent bereid die te halen.

  Duurzaamheid staat bij jou hoog in het vaandel.

  Herken jij jezelf hierin en vind je het leuk te werken met jongeren aan het begin van hun loopbaan? Dan komen we graag met jou in contact!

  Ook als je graag met één been in de praktijk wilt blijven, zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. We kijken dan graag samen met jou naar hoe je twee functies goed kunt combineren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier