Learning and Development Specialist bij TTA Internationalin Dordrecht
Dennis: Automotive recruitment
Dordrecht, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

TTAInternational is een internationale project organisatie welkeactief is in Learning & Development met een nadrukkelijkspecialisme binnen de automotive branche.

Vanuit Nederland, waarhet hoofdkantoor is gevestigd, verzorgen zij wereldwijd projectenin de automotive sector en andere technologische industrieën.

Daarnaast heeft TTA specialisten gedetacheerd bij klanten zoalsStellantis Nederland en Toyota Motor Europe.

Leren, verbeteren en optimaliseren; bij TTA Internationaldraait alles om mensen en hun capaciteiten. Wanneer mensen in staatworden gesteld hun potentieel ten volle te benutten, zal deonderneming waar ze voor werken beter functioneren.

Dé sleutel tothet behalen van doelstellingen is door Learning & Developmentals onderdeel van een bedrijfsstrategie op te nemen.

Great PeopleMake Great Companies .

De lat ligt hoogbij TTA International. Zij weten als geen ander, dat elke kettingzo sterk is als de zwakste schakel : de oorsprong van TTA, opgerichtin 1987, ligt in de automotive branche waarin strikteveiligheidseisen en scherpe kwaliteitsnormen de regelzijn.

Functieomschrijving

AlsLearning & Development Specialist bij TTA ben jeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van veel diversetechnische trainingen (klassikaal, virtueel en e-learning),voornamelijk gericht op de automotive branche(mogelijk ook opaanverwante technische branches of technisch onderwijs).

Door jouwdidactische vaardigheid en creatieve vermogen werk je mee aan hetopstellen van diverse curricula zodat TTA gerichter in kan spelenop de behoeftes van de klant.

Tenslotte zorg jij er voor dat detrainingen voorzien zijn van alle benodigde leerhulpmiddelen en hetjuiste trainingsmateriaal.

Functie-eisen

Om de functievan Learning & Development Specialist succesvol in te kunnenvullen, verwachten wij dat je HBO werk- en denkniveau hebt met eenrelevante opleiding (bijv.

PTH of Opleidingskunde). Ook heb jerelevante werkervaring opgedaan als docent, trainer en / ofontwikkelaar.

Je beschikt over uitstekendecommunicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als het Engels.Natuurlijk heb je een gedegen, aantoonbare en uitgebreide kennisvan techniek (autotechniek is een pré).

Daarbij heb je kennis vangroepsdynamiek, opstellen van lesdoelen en ken je didactischemodellen.

 • Het is jouw tweede natuur omkennis op de meest didactische en educatieve wijze over te brengen.Alles draait momenteel veel om Virtuele Classroom Trainingen;
 • vlotpresenteren voor een camera en inzicht hebben in diverse mediaapparatuur zijn voor jou dan ook geen probleem.

  Je beschikt over de volgende kerncompetenties : ambitie,inlevingsvermogen, innoverend vermogen, organisatiesensitiviteit envakgerichtheid.

  Daarnaast ben je altijd bezig om zowel jezelfverder te ontwikkelen en lever je een positieve bijdrage aan degroei van TTA als de meest innovatieve learning & developmentprovider!

  Tenslotte ben je in het bezitvan rijbewijs B en bereid om (indien nodig) te reizen.

  Een talent assessment is onderdeel van de werving& selectieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Werkenbij TTA International, betekent dat je een net en marktconformsalaris ontvangt. Je komt te werken in een dynamische ondernemingdie één van de key-spelers is binnen de automotive wanneer het gaatom ontwikkeling en kennisoverdracht.

  TTA investeert continue envolop in haar medewerkers en jij krijgt dan ook alle mogelijkheden,kansen en tools om jezelf verder te ontplooien.

  Je standplaats isDordrecht en bij voorkeur ben je fulltime (40 uur) beschikbaar (32uur is bespreekbaar).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier