Maintenance technician
MSD
Boxmeer, NB, NL
5 dagen geleden

De afdeling

Binnen MSD Animal Health locatie Boxmeer, is de afdeling Maintenance & Reliability Live Vaccins verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van diverse productieapparatuur voor de afdelingen CFFD en Sphereon.

Functieomschrijving

Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van technische problemen op diverse vakgebieden : mechanisch, elektrotechnisch en industriële automatisering.

Je verhelpt en analyseert technische (ver)storingen aan procesequipment, bewaakt richtlijnen en procedures en komt met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid aan onze equipment te verhogen.

Je plant uitvoerende werkzaamheden en bespreekt deze, indien nodig, met de interne klant, Werkvoorbereider, Maintenance Engineer en / of collega Technicians.

Je houdt contact met externe partijen, coördineert en begeleidt hun werkzaamheden. Je houdt je bezig met modificaties en adviseert en ondersteunt bij de uitvoering van onderhouds-

en investeringsprojecten. Je geeft advies over technische aspecten en levert input bij het opstellen van wijzigingen, voorschriften, werkinstructies, documentatie en onderhoudsplannen.

Je komt te werken in een met zorg uitgewerkt dienstrooster, dat bestaat uit dagdienst, vroeg / laat, weekend en consignatiedienst.

Je rapporteert aan de M&R Lead Live Vaccins.

Qualifications

Benodigde kwalificaties & ervaring

Relevante afgeronde technische opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur electrotechniek, mechatronica of besturingstechniek

Nen3140 certificering, of bereid deze te halen

Ervaring als Maintenance Technician in de farmaceutische of food industrie is een pré

In bezit van een VCA-certificaat, of bereid deze te halen

Beschikt over goede analytische en organisatorische vaardigheden

Voortdurende focus op de identificatie en de realisatie van verbeterpotentieel

Goede communicatieve eigenschappen

Continue aandacht op het gebied van kwaliteit en veiligheid

Is een resultaatgerichte teamspeler

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal

Heb jij een hands-on mentaliteit en ben je flexibel ingesteld, dan ben jij de collega die we zoeken!

Over MSD

Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

MSD Inventing for Life

Voor meer informatie ga naar msd.nl / werkenbijmsd / of

MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en farmaceutische specialiteiten voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en vis.

We hebben kantoren in meer dan 50 landen, verkopen onze producten in meer dan 140 markten en opereren een netwerk van productielocaties en R&D faciliteiten in de hele wereld.

Binnen MSD Animal Health zijn we altijd op zoek naar innovatieve talenten die zich richten op voortdurende verbetering van onze producten en de manier waarop we werken.

We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ondernemend en resultaatgericht zijn. Niet alleen het resultaat telt; de manier waarop je deze resultaat behaald is van cruciaal belang om succesvol te zijn binnen MSD Animal Health.

MSD Animal Health loopt voorop in diergeneesmiddelen.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van ons bedrijf. We tonen onze toewijding aan onze medewerkers door onder andere het aanbieden van een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze voorwaarden bieden ondersteuning aan de verschillende doelen, behoeften en levensstijlen van onze medewerkers én degene die hen het meest dierbaar zijn.

MSD als werkgever

Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag wilt. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren.

Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers. Gedrevenheid, teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang.

Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. In de diepte, door je te specialiseren in je vak. Maar ook door jezelf te verbreden en door te groeien naar een leidinggevende functie.

Internationaal of juist heel lokaal, er zijn talloze andere mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

Werken bij MSD is werken in een dynamische high Tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Boxmeer, Oss, Haarlem en de Bilt.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van Dooren, Maintenance & Reliability Lead M&R Live Vaccins, 06-11916472.

Als je vragen hebt over het sollicitatieproces dan bel je met onze recruiter agna Post : 06-18846194.

Solliciteren

Als je interesse hebt in deze interessante rol nodigen we je van harte uit om online te solliciteren door middel van het indienen van je CV en motivatiebrief.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier