Doktersassistent polikliniek Dermatologie, 16 tot 24 uur Nieuwegein, Utrecht, De Meern en Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

De polikliniek Dermatologie van het St. Antonius Ziekenhuis zoekt een doktersassistente die houdt van afwisseling en op meerdere locaties kan werken.

We bieden je een leuke, zelfstandige baan aan op een boeiende polikliniek waar je ook zelf verrichtingen kan doen onder toeziend oog van de specialisten.

Informatie

Jouw werkdag is elke dag anders. Zo ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom en tijdens de spreekuren van de specialisten en speel je een belangrijke rol bij het assisteren van de artsen tijdens poliklinische ingrepen.

Daarnaast voer je zelfstandig diverse behandelingen uit aan de hand van vaststaande werkafspraken en protocollen. Verder verricht je administratieve taken zoals backoffice werkzaamheden, waarbij triage een belangrijke rol speelt.

Gastvrijheid staat daarbij hoog in het vaandel binnen ons ziekenhuis. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening.

Jouw initiatief en verbetervoorstellen worden daarbij op prijs gesteld. Als doktersassistente ben je het visitekaartje van onze polikliniek en kun je daadwerkelijk het verschil maken voor de patiënt!

Arbeidsvoorwaarden :

 • een prettige werksfeer met collega's die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • een arbeidsovereenkomst voor 16 to 24 uur.
 • flexibele werkdagen met variabele werktijden tussen 7.30 tot 17.00 uur.
 • een salaris van minimaal € 1792,- en maximaal € 2.665,- bruto per maand (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of 'bring your own device''-regeling.

 • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • deelname aan carrièreportaal 'Sterk in je Werk'
 • Functie eisen :

  Om als doktersassistent binnen de polikliniek Dermatologie aan de slag te kunnen heb je

 • een diploma doktersassistent;
 • kennis van steriel werken en instrumentaria;
 • ervaring met het werken op een polikliniek is een pre;
 • dermatologische ervaring is een pré.
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een gezonde dosis humor. Onze patiënten benader je servicegericht en met persoonlijke aandacht.

  Je bent een ondernemend en positief ingesteld mens die zorgvuldig en zelfstandig is in de uitvoering van het werk. Bij drukte op de polikliniek weet je de rust te bewaren en blijf je aandacht houden voor de patiënt.

  Je bent flexibel in je werkdagen en je vindt het leuk om op meerdere locaties te werken (Nieuwegein, Utrecht, Woerden en De Meern).

  Bij interesse in deze vacature :

  Wil je meer weten over deze functie? Bel met Plony Irrgang,Teamhoofd Polikliniek Dermatologie T 088 - 320 5453.

  Sollicitatie

  Je kunt je motivatiebrief en CV insturen via de solliciteerbutton hieronder. Omdat wij het belangrijk vinden om de allerbeste match te vinden, hanteren we geen sluitingstermijn.

  Dat betekent dat we de vacature pas sluiten als we een goede kandidaat hebben gevonden. Zolang de vacature online staat, kun je dus reageren.

  Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier